27 / 04 / 2024

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

Firma: Aderan Global

Proje: Arasta

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.



Akdeniz Bölgesi’nde inşaat sektörünün güçlü oyuncusu Aderan Global, yeni projesi  Arasta  ile eşsiz bir yaşam alanı sunuyor. Doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla büyük ilgi gören Korkuteli merkezinde yer alan Arasta projesi, tarihin izinde yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Yaklaşık 36 bin 200 metrekarelik inşaat alanına sahip 9 bloktan oluşan Arasta’da; 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 76 rezidans daire, 82 ofis, farklı metrekare ve büyüklüklerde 143 dükkan bulunuyor.

TARİHTEN İZLER TAŞIYOR

Osmanlı Dönemi’nde ait sıralı dükkanlardan oluşan Arasta çarşıları referans alınarak günümüz mimarisi ile modernize edilen proje, dönemin izlerini taşıyan özgün mimarisi ile dikkat çekiyor.

Dış cephedeki ahşap yoğunluğunun sıcacık bir estetik mimari ile buluştuğu proje, yan yana sıralı kubbe formlu
dükkanlarıyla geçmişten günümüze keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Özenle tasarlanan iç dizaynı, peyzajı ve sosyal alanlarıyla yaşama değer katan Arasta; konut, dükkan ve ofis olmak üzere karma yaşam projesi olarak bölgeye değer katıyor.

Şehrin merkezinde geçmişle gelecek arasında bir köprü kuran proje; Arasta çarşıları, tarihi izler taşıyan açık hava dükkanlarının yanı sıra konut ve ofisleriyle şehre özel bir atmosfer katıyor.

Korkuteli merkezde doğayla iç içe konumu, temiz havası ve özgün konseptiyle kaliteli ve huzur dolu bir yaşam
vadeden Arasta projesi, Antalya merkeze 1 saatlik mesafedeki lokasyonuyla kent merkezinin sunduğu tüm olanaklara kolay erişim imkanı da sağlıyor.

 Antalya Arasta da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

TESLİMLER BU SENE YAPILACAK!

Sosyal olanakları, seçkin yaşam fırsatları, inşaat kalitesi, özel otoparkı ile yaşam ve yatırım değeri ile öne çıkan projenin inşaatı tamamlanarak, yılın ilk çeyreğinde yapılacak. 

TURİZMDEN, EĞİTİM YATIRIMLARINA BİR ÇOK ALANDA ÖNCÜ

Gayrimenkul geliştirmeden turizme, inşaat, enerji ve eğitim yatırımlarına kadar birçok alanda, nitelikli, yenilikçi ve güvenilir projeleri hayata geçiren Aderan Global; Meidan Plaza, First Classe, Villa Classe, Classe Green gibi tamamlanan, La Mare Lara, City Nest, Viva Kundu, Harmoni, Kundu Kanyon, Sorgun Kanyon, The Manor Belek, Arasta gibi devam eden inşaat projeleri ile son dönemde adından sıkça söz ettiriyor.

Turizm sektöründe projelendirdiği, kısa zamanda Akdeniz’in özgün markalarından biri haline gelen LIU Resorts, Bodrum ve Konyaaltı bölgelerinde yeni hayata geçireceği otel projeleri turizm yatırımları arasında, geleceğin öncülerini yetiştirecek Bahçeşehir Koleji Antalya Parkorman Batı Kampüsü” projesi ise eğitim yatırımları arasında yer alıyor.

Belek’teki Fenerbahçe Tesisleri’nin inşasını tamamlayarak yeni nesil mimariye katkı sağlayan Aderan Global, projelerinde güvenli konut yaklaşımı, deprem, yapı denetim ve yangın yönetmeliğine uygunluk esası ile hareket ediyor.

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 20 indirim avantajı! Teslimler Aralık 2024'te!

Acıbadem Konakları'nda 1.99 faiz, 120 ay vade avantajı! Teslimler bir ay sonra!

projeye sor



Geri Dön