02 / 05 / 2024

Antalya Büyükşehir'den Dudu Ortaç'a ev!

Antalya Büyükşehir'den Dudu Ortaç'a ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de harabe bir evde yaşamını sürdüren 71 yaşındaki Dudu Ortaç’a konteyner ev ve eşya yardımı yaptı.



Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, yardımseverlerin kullanmaktan vazgeçtiği, iyi durumda olan beyaz eşya, elektronik eşya, mobilya, mutfak eşyası ve giysilerin yanında evi olmayanlara da konteyner ve ev eşyası hediye ediyor.

Zor günlerimde beni yalnız bırakmadınız

Finike’ye bağlı Saklısu Mahallesi’nde oturan Dudu Ortaç’a yardım eli Antalya Büyükşehir’den geldi. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşların ihtiyaçlarına kısa sürede yanıt veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 71 yaşındaki Dudu Ortaç’ı yalnız bırakmadı.

Sıcak yuva

Fiziki durumu yetersiz, kullanılmaz bir halde olan evinde yaşamına devam eden Ortaç’a öncelikle konteyner ev yardımında bulunuldu. Ardından eşya yardımı da yapılarak Dudu teyze sıcak bir yuvaya kavuştu. Yaşadıkları karşısında çok duygulanan Dudu Ortaç konuyla ilgili olarak, "Zor günlerimde beni yalnız bırakmadınız. Menderes başkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin yardımları için çok teşekkür ediyorum" dedi. 


Geri Dön