29 / 04 / 2024

Antalya Büyükşehir'den Meryem Kıvrak’a ev!

Antalya Büyükşehir'den Meryem Kıvrak’a ev!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre’de bir harabede yaşam mücadelesi veren 58 yaşındaki Meryem Kıvrak’a konteynır ev gönderdi. Yeni evine kavuşan Meryem teyze “En büyük hayalimi Başkan Türel gerçekleştirdi” dedi.




Beymelek Mahallesi’nde harabe bir evde tek başına yaşayan 58 yaşındaki Meryem Kıvrak’a, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel sahip çıktı. Demre Hizmet Birimi tarafından çok kötü koşullarda yaşadığı tespit edilen Meryem Kıvrak’ın durumu Başkan Türel’e bildirildi. Türel, Meryem teyzenin durumu hakkında bilgi alır almaz hemen talimat vererek, kış şartlarında daha düzgün bir evde yaşaması adına belediye imkanlarını seferber etti. Hemen bir konteynır ev satın alınarak Kıvrak’a tahsis edildi.  Konteynır ev, eski Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör’ün kendisine yardım için tahsis ettiği deniz gören bir arazi üzerine yerleştirildi. 2 oda ve banyolu, deniz manzaralı evin anahtarı Meryem Kıvrak’a teslim edildi. 

SICAK BİR YUVA HAYAL ETTİM

Yeni evine kavuşmanın heyecanını yaşayan Meryem Kıvrak ise, duygularını, “Yıllardır çatısı akmayan, rüzgar girmeyen sıcak bir yuvam olsun istedim. Büyük bir hayaldi benim için. Bu hayalimi Menderes Türel gerçekleştirdi. Çok teşekkür ediyorum” ifadeleriyle anlattı.

Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, “Teyzemiz zor şartlarda, rutubet içinde, çatısı akan bir evde yalnız yaşıyordu. Menderes Türel Başkanımızı durumdan haberdar ettik. Başkanımız kısa sürede Antalya’dan konteynır ev gönderdi. Artık Meryem teyzemiz denize karşı huzur içinde, çatısı akmadan sıcacık bir yuvada yaşayacak. Vatandaşlarımıza her koşulda en iyi hizmeti verebilmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da durmadan çalışacağız” dedi.



Antalya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön