27 / 04 / 2024

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı’nda sona gelindi!

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı’nda sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek olan Doğu Garajı Nekropol Alanı Projesi’nde sona gelindi.



Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin prestij projelerinden Doğu Garajı Kültür Merkezi ve Nekropol alanında çalışmalar hızla devam ediyor. 

Tarihi mezarların zarar görmemesi amacıyla aylardır alanda titiz bir çalışma yürütülüyor. Tarihi 3 bin sene öncesine dayanan nekropol alanını turistik bir cazibe merkezi haline getirecek olan projede alanı dış etkenlerden koruyacak üst yapıyı taşıyan çelik konstrüksiyonun montajı da tamamlandı. 

Yürüyüş yolu imalatları

Yapının en alt kotunda tasarlanan cam yürüyüş yolu ile korkuluk imalatları çalışmalarına da başlandı. Ayrıca yürüyüş yollarının yer aldığı kotta binayı çevreleyen tretuvarların yapımında sona gelindi. Zemin kotundaki tüm duvar imalatları tamamlanarak sıva, kaplama işine geçildi. Ekipler dış cephe ve diğer önemli bölümlerde profil kaplama işine en kısa sürede geçileceğini söyledi.


Geri Dön