03 / 05 / 2024

Antalya Elmalı’ya 140 milyon 500 bin TL’lik yatırım!

Antalya Elmalı’ya 140 milyon 500 bin TL’lik yatırım!

Elmalı’yı ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı’ya 140 milyon 500 bin TL’lik yaptırım yaptıklarını açıkladı.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı’da AK Parti teşkilat mensupları ve mahalle başkanları ile bir araya geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Başkan Türel, konuşmasında 3 aşamalı seçim kampanyasını da açıkladı. Türel, “Birinci etapla önce yaptıklarımızı anlatacağız. İkinci aşamada ise yapacağımız projelerin izah edeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın en önemli referansı oluyor. Üçüncü aşamada da gönüllere girmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Türel, vatandaşın gönlünü kazanmanın önemine değinerek konuşmasında, beş yılda Elmalı’ya yapılan hizmetleri tek tek teşkilat üyelerine anlattı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da çiftçiye yönelik önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini de söyleyen Başkan Türel, Elmalılı 1314 çiftçi ailesine yaklaşık 1 milyon liralık destek sağlandığını belirtti. Türel, 2 milyon 250 bin liralık yatırımla Elmalı mezbahasının, 3.5 milyon TL’lik bir yatırım ile de Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nin yenilendiğini söyledi.

Çok çalışacağız

Başkan Türel, Elmalı’da sağlık hizmetleri, sosyal hizmetler, kültürel faaliyetler, engellilere yönelik hizmetler, spor alanlarında da yapılan yatırımlara da değinerek “Bu hizmetlerin devamı gelecek. Sizlerin gayretleri ile mümkün olacak. Bu hizmetlerin vebali hepimizin üstünde.  Katarın iki misli büyüklüğünde bir şehirde belediye başkanlığı yapmak ve bunun hakkını vermek ancak çalışarak olur. Çok çalışacağız” dedi. 
Her ilçeye hayvan barınağı yapacağız
Konuşmasının sonunda vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan ve talepleri dinleyen Bakan Türel her ilçede hayvan barınağı olması gerektiği yönündeki bir öneriye şu cevabı verdi: “İlçelerimize hayvan barınaklarını ilçe belediye başkanlarımız ile el ele verip mutlaka yapmamız lazım. Doğrusu bu. Şu anda Antalya’da tek hayvan barınağı Büyükşehir Belediyesine ait. Bu barınakları ilçe belediyelerimizle işbirliği içinde ilçelerimize yaygınlaştıracağız.” şeklinde konuştu.


Geri Dön