04 / 05 / 2024

Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisi kiralanıyor!

Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisi kiralanıyor!

Antalya'da bulunan dört bina ve bir açık dinlenme alanına sahip olan Gizli Bahçe Turizm Tesisi tam 5 yıl süreyle kiraya verilecek



Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan tarihi dokusu ve manzarasıyla dikkat çeken Gizli Bahçe Turizm Tesisi kiraya veriliyor. 325 kişi kapasiteli restorant ve bar ile 6 adet satış ünitesinden oluşan dört bina ve bir açık dinlenme alanına sahip Gizli Bahçe Turizm Tesisi'nin kira süresi beş yıl olarak belirlendi. İsteklilerin Türkiye Ekonomi Bankası A.şž. İstanbul Kurumsal şžubesi'ne 'Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisi şžartname Bedeli' açıklamasıyla  para yatırmaları gerekiyor. İhaleye katılacakların 12 Kasım 17.30'da Beşiktaş İstanbul'da bulunmaları gerekiyor.
İrtibat numarası: 0212 326 30 48 Ajda Kuyucuklu

Kübra Genç/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön