29 / 04 / 2024

Antalya Kepez imara uygun olarak şekilleniyor!

Antalya Kepez imara uygun olarak şekilleniyor!

Kepez girişi, meydan, ana ve ara yollarda toplam 3 kilometrelik alanda asfalt ve kaldırım çalışmasına başlayan ekipler, aynı zamanda KASKİ ile koordineli olarak kanalizasyon ve içme suyu yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor...




Talaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kepez mahallesinde bugüne kadar yapılmayan çalışmalar gerçekleştirerek Talaş merkez ile arasındaki farkı kapatmaya başladı. 


Çalışmaları yerinde inceleyen Talaş Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Kepez tarihinde görülmemiş hizmetlerin gerçekleşmeye başladığını belirterek, "Kepez şu ana kadar aldığı hizmetler itibarıyla iç mahallelerimizde neler var ise alt yapı almış oldu. Bu 5 yıllık süre içerisinde çok önemli açığı telafi etmiş olduk. Kepez'in tarihinde ilk kez imar planı ve kanalizasyon çalışması yapıldı" dedi. Başkan Yıldırım, yaz sezonunu yoğun bir çalışma ile geçirdiklerini anlatarak, bütün mahallelerde asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 


Kepez'de alt yapının tamamen yenilendiğini ifade eden Başkan Yıldırım, "Mesela KASKİ burada son derece önemli olan kanal ve su çalışması yaptı. Kanal ve su sorunu olan bir şehir düşünülemez ve kabul edilemezdi. Sağ olsun KASKİ bunu tamamladı. 


Anadolu


Geri Dön