02 / 05 / 2024

Antalya Kepez'e spor kompleksi inşa edilecek!

Antalya Kepez'e spor kompleksi inşa edilecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gazi Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde yapılan, yapılacak olan hizmetleri anlattı, vatandaşların isteklerini dinledi. Tütüncü, mahalleye spor kompleksi müjdesi de verdi...




Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gazi Mahallesi'nin özel teşebbüs, kamu ve belediye yatırımlarıyla şahlanacağını söyledi. Tütüncü, mahalleye spor kompleksi müjdesi de verdi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gazi Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde yapılan, yapılacak olan hizmetleri anlattı, vatandaşların isteklerini dinledi. Tütüncü, konutların etrafındaki kapalı imarlı yolları açtıklarını, açılan yolların sıcak asfaltını ve kaldırımını da yaptıklarını belirtti.  TOKİ  konutların önüne 10 dönümlük güzel bir park inşa ettiklerini de aktaran Başkan Tütüncü, Sütçüler Caddesi ile Yeşilırmak Caddesi arasındaki yolun asfaltını, kaldırımını ve yağmur suyu drenaj kanalını yaptıklarını ifade etti. 


Spor kompleksi yapacağız Tütüncü, bölgeye içerisinde AKMEK kurslarının, bilgi evinin olduğu, kültürel, sanatsal ve sosyal etkinliklerin yapıldığı bir semt konağı da kazandırdıklarını kaydetti. 

Bölgeye yeni okulların yapılmasıyla ilgili ciddi bir gayret gösterdiklerinin altını çizen Tütüncü, Gazi Mahallesi'nde anaokulun yapımının bittiğini, ilköğretim okulunun inşasının ise devam ettiğini bildirdi. Tütüncü, yeni dönemde mahalleye çok güzel projeler yapacaklarını ifade ederek, "Çocuklara ve gençlere yönelik bir semt spor kompleksi yapacağız" dedi.



Antalya Akdeniz Manşet


Geri Dön