02 / 05 / 2024

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.



 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Mart 2017'de törenle temelini attığı Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı. Kumluca Beykonak sahil Tesislerinde gerçekleştirilen törende ünlü sanatçı Sinan Akçıl da konser verdi. Sinan Akçıl, Başkan Türel’i, konsere ara vererek “Menderes Başkan” sloganları ile sahneye davet etti. Türel Kumluca halkını selamladı.

Mavi kente doğru uzatacağız

Kısa bir konuşma gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Beykonak Sahil Tesisleri’ni Kumluca’ya kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyerek “Kumluca’ya çok yakışan ve tarımdan sonra turizmde de bir katma değer sağlayacak sahil projesi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin hizmetkârı olmak, bizim hayatımız boyunca taşıyacağımız en önemli onurdur. Deniz kenarında ailelerinizle birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz, dinlenip eğlenebileceğiniz yeni bir mekân. Tam tamına bu iş için 12.600.000,00 TL’lik bir yatırım yaptık. Karaağaç İçme Suyu, Yenicepınar İçme ve Sulama Suyu Projeleriyle yaylalara su götürüyoruz, Mezbaha, Toptancı Hal, alt yapı, ASAT yatırımları, her şey size helali hoş olsun. Kumluca’ya bu yatırımlar az bile. Çünkü Kumluca her şeyi hak ediyor. Bu arada sahili Mavi Kente doğru uzatacağız ki herkes gelsin. Hayırlı uğurlu olsun, Güle güle kullanın. Keyfini çıkartın” diye konuştu.

Beykonak Sahil Tesisleri

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri kapsamında kıyı kenar çizgisi üstünde skate park, spor kompleksleri, bisiklet parkuru, survivor parkuru, çocuk oyun alanları, piknik alanları, yeme içme üniteleri, gezinti yolları ve otopark gibi sizlerin kullanımına sunulan rekreasyon alanları meydana getirildi. Kıyı kenar çizgisinin  altında kalan alanda ise; piknik masası, büfe, plaj voleybolu, plaj futbolu ve survivor parkuru, kumul bitkilerin yer aldığı kumul park ve ahşap yürüyüş yolları yapılarak kullanıma açıldı.


Geri Dön