03 / 05 / 2024

Antalya yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Antalya yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Menderes Türel'in Belediye Başkanlığı döneminde inşaatını gerçekleştirdiği ve yüzde 70 seviyelere kadar getirdiği ancak önceki yönetimin durduğu ve tamamlanması için çalışma başlatmadığı yeni belediye hizmet binasını tamamlayacaklarını söyledi.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in belediye başkanlığı döneminde inşaatına başladığı ve tamamlanmasına çok az bir bölümü kalan Yeni Belediye Hizmet Binası inşaatı önceki yönetim tarafından durdurulmuştu. 


Hiçbir çalışmanın yapılmadığı ve tamamlanması için adım atılmayan hatta satışa bile konulan hizmet binasında kamu zararı oluşturulduğu belirten Türel, "Kaynak sorunu bahane edilerek ihalesi yapılmayan ve tamamlanmayan hizmet binamızda kamu zararı oluşturulmuş yüklenici firmaya tazminat ödemek zorunda bırakılmıştır" dedi İnşaata 15 gün sonra başlanıyor Türel, "İnşaat alanında bina da kullanılacak malzemelerin kaybolduğu ortaya çıkmıştır. Kayıplarla ilgili hukuka başvurulacak ve bundan sonrasını hukuk ne yapılması gerektiğine karar verecek. 


Yüklenici firma ile yeniden görüşmelere başladık. 15 gün içerisinde inşaata başlanacak. Artık Barakalarda hizmet sona erecek. Barakalarda hizmet tarihe karışıyor. Bununla birlikte O bölge de Spor salonu, Stadyum da yıkılarak Karaailoğlu parkıyla birleştirilerek büyük bir açık park alanı haline gelecek" diye konuştu


Antalya İleri


Geri Dön