30 / 04 / 2024

Antalya'da evi yanan aileye bakanlıktan müjde!

Antalya'da evi yanan aileye bakanlıktan müjde!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Antalya'da çıkan yangında kullanılmaz hale gelen evi baştan aşağı yenileyecek.



 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Antalya'da çıkan yangında kullanılmaz hale gelen Sabahat Büyükyıldız'ın babası Mehmet Çayır ile oturduğu evi yeniden onaracak.

 

Bakanlıktan, bazı basın yayın organlarındaki "Çıkan Yangında Her Şeyini Kaybeden Acılı Kadın Gözyaşı Döktü" başlıklı habere ilişkin bir açıklama yapıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre açıklamada, Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşanan olayın duyulmasının hemen ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın talimatıyla Antalya İl Müdürlüğü ekiplerinin harekete geçtiği belirtildi.

 

İlk etapta evleri yanan Mehmet Çayır (85) ve kızı Sabahat Büyükyıldız'ın (60) acil ihtiyaçlarının karşılanması için Bakanlıkça ödenek çıkarıldığı dile getirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Yanan evin yeniden onarılması ve bütün ihtiyaçlarının karşılanması için de Bakanlığımız tarafından çalışma başlatılmıştır. Geçici barınma ihtiyacı giderilen baba Mehmet Çayır ve kızı Sabahat Büyükyıldız'a uzman personellerimiz tarafından psikososyal destek sağlanmıştır. Antalya İl Müdürlüğü ekiplerimiz, ailemizin yanında bulunmakta ve bütün ihtiyaçları ile yakından ilgilenmektedir."

 


Geri Dön