22 / 05 / 2024

Antalya evi yanan aile

Antalya evi yanan aile

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Antalya'da çıkan yangında kullanılmaz hale gelen evi baştan aşağı yenileyecek.

Otel değil tatil evi! Sur Yapı Tatil Evleri Antalya fiyatı ne kadar?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Tatil Evleri Antalya devre mülk projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Sur Yapı Tatil Evleri fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil Evleri hakkında merak edilen her şey...

Sur Yapı Tam Evi Tam Zamanı kampanyası başladı! Şimdi yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirimle ev alma zamanı!

İstanbul ve Antalya’daki konut projelerini İlk Evim Konut Finansman Paketi kapsamında satışa sunmaya başlayan Sur Yapı, Tam Evi Tam Zamanı kampanyasını başlattı. İşte yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirim sağlanan o kampanyanın detayları...

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacak! 

Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacağını açıkladı.

Evleri yanan çift için yeni konut inşa ediliyor!

Antalya'da meydana gelen yangınlar nedeniyle yanan evin bir odasında yaşayan çift için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla yeni ev inşa ediliyor.

Manavgat'ta yanan konutlar yöresel mimariye uygun inşa edilecek!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantının ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yanan konutların kendi yerlerinde yöresel mimariye uygun bir şekilde yapılacağını açıkladı.

Antalya'da evleri yanan vatandaşlar için yeni konutlar inşa edilecek!

Antalya'da meydana gelen yangın sonrası açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangın nedeniyle kullanılmamaz hale gelen konutlar için yeni evler inşa edileceğini açıkladı. 

Evi yanan Çılgın Sedat: İBB'nin ayırdığı otelde kalıyorum!

Üç katlı evi yanan şarkıcı Çılgın Sedat, “Şu anda Büyükşehir Belediyesi’nin ayırdığı bir otelde ikamet ediyorum. Rahatınıza bakın dediler. Her yerden insanlar arıyor” dedi.

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Şırnak Valiliğinden evi yanan aileye kira yardımı!

Şırnak Valiliği, 15 gün önce Maden Afet Konutlarında çıkan yangında evleri kullanılmaz duruma gelen aileye kira ve malzeme desteği yaptı.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Bursa'da evi yanan aileye geçici konut tahsis edildi!

Bursa Tabakhane Mahallesi'nde evi yanan ailenin diğer fertlerinin ise başka bir eve yerleştirildiği ve ihtiyaçlarının temin edildiği belirtildi.

Antalya Kundu'daki Ters Ev'e 2020'de yeni konsept!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev, 2020 yılı için konseptini değiştiriyor. Geçtiğimiz yıl 15 bin kişi tarafından ziyaret edilen aksiyon evi, 2-20 Mart tarihlerinde yenilenecek.

Antalya evi yanan aile Haberi

Antalya evi yanan aile

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Antalya'da çıkan yangında kullanılmaz hale gelen Sabahat Büyükyıldız'ın babası Mehmet Çayır ile oturduğu evi yeniden onaracak.

Bakanlıktan, bazı basın yayın organlarındaki "Çıkan Yangında Her Şeyini Kaybeden Acılı Kadın Gözyaşı Döktü" başlıklı habere ilişkin bir açıklama yapıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre açıklamada, Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşanan olayın duyulmasının hemen ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın talimatıyla Antalya İl Müdürlüğü ekiplerinin harekete geçtiği belirtildi.

İlk etapta evleri yanan Mehmet Çayır (85) ve kızı Sabahat Büyükyıldız'ın (60) acil ihtiyaçlarının karşılanması için Bakanlıkça ödenek çıkarıldığı dile getirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Yanan evin yeniden onarılması ve bütün ihtiyaçlarının karşılanması için de Bakanlığımız tarafından çalışma başlatılmıştır. Geçici barınma ihtiyacı giderilen baba Mehmet Çayır ve...