18 / 05 / 2024

Antalya'da icradan 1.2 milyon TL'ye depolu işyeri!

Antalya'da icradan 1.2 milyon TL'ye depolu işyeri!

Antalya 6. İcra Müdürlüğü; Antalya, Muratpaşa'da yer alan depolu işyerini satıyor. Toplam değeri 1 milyon 250 bin TL olan depolu işyerinin ihalesi 27 Mayıs 2011 günü açık arttırma suretiyle yapılacak...



Verilen ilan şu şekilde;

Bir borçtan dolayı ipotekli bulunan :
Tapu Kaydı:Mlçe: ANTALYA/MURATPAşžA, Mahalle/Köy Adı :DEKMİRCİKARA Mah.CüVSayfaNo:311/30713,Ada/Parsel:9392/l,Yüzölçümü:8.431,00M2,AnaTaşJ4itelik: ARSA, Blok/Kat/Giriş B.B.No:A/BODRUM/-(Bag.Böl/No:2)Arsa Pay/Payda: 150/7874, Bağ. Bölüm Niteliği: DEPOLU İşž YERİ, Hissesi: TAM, Belediye Adresine Göre; Yeşilbahçe Mahallesi, Metin Kasapoğlu Caddesi, No : 248 Adresindeki Ayhan Kadam İş Merkezi A.Bloğun Olduğu Yerdir

Özellikleri: Betonarme karkas yapı tarzında Bodrum Kat + Zemin Kat + 7 Normal kat olarak inşa edilmiş, Ayhan Kadam İş Merkezi A.Bloğun Zemin Katında (Giriş Katında) Kuzey- Doğu Cepheli Depolu İşyeridir. Ortak Alan ve Depo Kısmı Dahil) 130m2 + 130m2 + 12m2 = 272m2 alana sahiptir. (2 nolu bağımsız bölümün alam ilgili belediyesindeki 'Muratpaşa Belediyesindeki' 23.10.1998 Tarih ve 97/16 nolu yapı kullanma izin belgesinden alındı.) Dükkanın zemin katında bar kısmı ile büyük,bir salon kısmı vardır. Zemin katın tabanı laminant kaplıdır. Tavan ve duvarlarına özel (akustik için) kaplama yapılmıştır. Giriş kapısı ve cepheleri renkli pvc doğramadır. Elektrik ve su tesisatadır. Zemin kattan, depo kısmına beton merdivenle inilmektedir. Merdivenin rıht ve basamakları ahşap kaplıdır. Depo ksımında kulis, ofis, Bay ve Bayan wc 1er ile 2 adet depo kısmı bulunmakladır. Bütün hacimlerin tabanları seramik kaplıdır. Tavan ve duvarları saten boyadır. İç kapılar ahşap doğramadır. Islak zeminler seramik kaplıdır. Elektrik ve su tesisatlıdır. kiracı tarafından 'Mumm İsimli Bar' olarak kullanılmaktadır. İmar Durumu:Aynk Nizam, E = 0.60 Emsalli, Kat Adedi Serbest, (T.İ.A Nı Geçmemek Kaydıyla) Saçak Seviyesi Kat Adedine Göre Belirlenecektir. Toplam İnşaat Alanı 5058.60m2dir. Yol ve Komşu Mesafesi 12.00 /10.00 / 5.00 mt dir.Ek Bilgiler Bölümünde : Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği Hükümleri Geçerlidir. Denilmektedir. Parsele 22.01.1993 Tarih ve 01/24 nolu ruhsat ile inşaat müsaadesi verilmiştir. Parsel üzerine bina yapılmışta.

Değeri           :1.250.000,00YTL

Satış Saati: 14.20 -14.30
İpotekten ari olarak satılarak parnaya çevrilecektir.

Satış şžartları:

1-  Satış 27.05.2011 günü yukarıda yazılı saatler arasında Antalya Adliye Sarayı Hukuk Blok'u 1. Kat Cl-01 Nolu Oda'da açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60 ini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartiyle 06.06.2011 günü yukarda yazılı saatler arasında aym yerde ikinci artırmaya çıkarılacakta. Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse gayrimenkul en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok artırana ihale edilecektir. şžu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40 ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-  Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetinin %20 si nispetinde pey akçesi (TLirası veya devlet tahvili dışındaki döviz kabul edilmeyecektir.) veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir Tellaliye resmi, tapu satım harcı satış bedelinden ödenecek, damga resmi, tahliye ve teslim masraflan ile KDV, tapu alım harcı alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarım hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde haklan tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır. 4-İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve aynca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi aynca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-  şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir Örneği gönderilebiir.

6-  Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacaktan, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukanda'yazıh dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmalan ile satış ilanın tebliğ edilemeyen alakadarlara tebliğ yerine kaim olacağı ilan olunur (*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir.
Dosya No: 2010-5050 Ta.


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön