29 / 04 / 2024

Antalya'da yurt inşaatı yapımı için ihale yapılacak!

Antalya'da yurt inşaatı yapımı için ihale yapılacak!

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünce Antalya 1500 kişilik öğrenci yurdu inşaatı yapım işi, açık  ihale usulüyle ihale edilecek. İhale, 30 Mayıs 'ta Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürülüğünde (Ankara) yapılacak.



 İzmir Su Ve Kanalizasyon İdaresi  Genel Müdürlüğünce (İZSU) Ürkmez Mersinalan Mahallesi 6048 Sokak ve çevresine ait
 Atıksu şebeke inşaatı yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 9 Mayıs 'ta İZSU Genel Müdürlüğünde yapılacak.
               
ATIşž POLİGONU YAPTIRILACAK

İzmir Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığınca Deniz Er Eğitim Tabur Komutanlığına atış poligonu yapılması işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 12 Mayıs 'ta komutanlıkta yapılacak.
               
BİNA İNşžAATI YAPTIRILACAK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca Mersin Büyükşehir Belediyesi Hal Kompleksi içerisine yönetim merkezi yapım işi, açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 10 Mayısta Fen İşleri Daire Başkanlığında yapılacak.
               
BİNA İNşžAATI YAPTIRILACAK

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünce Antalya 1500 kişilik öğrenci yurdu inşaatı yapım işi, açık  ihale usulüyle ihale edilecek. İhale, 30 Mayıs 'ta Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürülüğünde (Ankara) yapılacak.
               
BİNA İNşžAATI YAPTIRILACAK

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünce Edirne Uzunköprü 500 kişilik öğrenci yurdu inşaatı yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 23 Mayıs 'ta Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürülüğünde (Ankara) yapılacak.
               
HÜKÜMET KONAĞI RESTORASYONU YAPTIRILACAK

Malatya Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğünce Malatya Hükümet Konağı Restorasyonu yapım işi, açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 13 Mayıs 'ta müdürlükte yapılacak.
               
KONUT, CAMİ, SOSYAL TESİS, BÜFE İNşžAATLARI İLE ALTYAPI VE çEVRE DÜZENLEMESİ İNşžAATI YAPTIRILACAK

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından, Osmaniye Düziçi 168 Adet Konut, 1 'er Adet Cami, Sosyal Tesis, Büfe inşaatları ile Altyapı ve çevre Düzenlemesi inşaatı yapım işi, açık ihale usulü  ile ihale edilecek. İhale, 10 Mayıs 'ta  Ankara  Bilkent Plaza 'da bulunan  TOKİ  'de gerçekleştirilecek.
               
KÖPRÜ ONARIM VE TADİLAT İşžİ YAPTIRILACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı İhale ve İdari İşler şžube Müdürlüğünce Fatih Köprüsü Onarım ve Tadilat yapım işi, açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 4 Mayıs 'ta şube müdürlüğünde yapılacak.
               
PARK YAPTIRILACAK

Kadıköy Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğünce Sahrayıcedit Mahalle Evi yanında park yapımı işi, açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 3 Mayısta Kadıköy Belediyesi İhale Komisyonu Başkanlığında yapılacak.
               
SOSYAL VE KÜLTÜREL HİZMET BİNASI YAPTIRILACAK

Boyabat Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlüğünce Sosyal ve Kültürel Hizmet Binası Yapımı işi, açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 18 Mayısta müdürlükte yapılacak.
               
SPOR SALONU YAPTIRILACAK

Elazığ Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğünce Elazığ Kovancılar 250 Seyircili Antrenman Spor Salonu Yapım işi, açık ihale usulü ile  ihale edilecek. İhale, 26 Mayıs 'ta spor il müdürlüğünde yapılacak.
               
TAşžKIN KORUMA İNşžAATI YAPTIRILACAK

çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü DSİ 18. Bölge Müdürlüğü 183. şžube Müdürlüğünce Afyonkarahisar şžuhut Başören Köyü Taşkın Koruma İnşaatı yapım işi, açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale 3 Mayıs 'ta şube müdürlüğünde yapılacak.
               
YAYA ALTGEçİDİ YAPTIRILACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi Banliyö ve  Raylı Sistem Yatırımlar Daire Başkanlığı Banliyö Sistemleri şžube Müdürlüğünce  İzmir  Banliyö Sisteminin Geliştirilmesi Projesi 5 Yaya Altgeçidi Yapılması işi, açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 13 Mayıs 'ta Banliyö şžube Müdürlüğünde yapılacak.
               
YÜK ASANSÖRÜ YAPTIRILACAK

Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığınca Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yük Asansörü yapım işi, açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 5 Mayıs 'ta hastanede yapılacak.
               
İKMAL İNşžAATI YAPTIRILACAK

İstanbul İl Özel İdaresi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı Yapı Kontrol Müdürlüğünce İstanbul ili,Gaziosmanpaşa  İlçesi Havuzbaşı İlköğretim Okuluna Ek Bina İkmal İnşaatı (Özel Tip,Doğalgazlı) yapım işi, açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 12 Mayıs 'ta İstanbul İl Özel İdaresinde yapılacak.
AA


Geri Dön