29 / 04 / 2024

Antalyalı turizmciler Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'na katıldı!

Antalyalı turizmciler Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'na katıldı!

Hollanda'da Utrecht Turizm Fuarı'na Antalya'dan yoğun katılım olurken, Almanya'da Düsseldorf Boat Show'a Antalya Deniz Ticaret Odası stand açtı. Fuara en kalabalık ülke olarak katılan Türkiye, damgasını vurdu.



 Hollanda'nın Utrecht şehrinde düzenlenen fuara 146 ülkeden tur operatörleri, oteller ve seyahat acentelerinin yöneticileri katıldı. 14-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (TUROB), Akdeniz Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) gibi turizm meslek örgütleri de katıldı. Fuara en kalabalık ülke olarak katılan Türkiye, damgasını vurdu. 


DENİZCİLER MEMNUN 

Öte yandan, Almanya'nın Düsseldorf şehri 46'ncı Uluslararası Düsseldorf Boat Shovv'a ev sahipliği yaptı. Antalya Deniz Ticaret Odası koordinasyonunda 300 metrekare yatçılık bölümü ile 80 metrekare olan dalış bölümü tıklım tıklım doldu.17-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen bot fuarının, Türkiye standı organizasyonunu Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu gerçekleştirdi. 

Hürses


Geri Dön