28 / 04 / 2024

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...



Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mukarnas Kemer Marina Turizm Konaklama Tesisi Proje için harekete geçti.  Antalya'da inşa edilmesi planlanan proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

Antalya turizm açısından Türkiye’nin en önde gelen şehirlerinin arasında yer alıyor. Gerek ülke ekonomisine yaptığı katkı bakımından gerekse ülkenin prestiji açısından büyük önem arz ediyor. 

Bu sebeple turizm kapsamında Antalya’yı tercih eden yerli ve yabancı turistlerin konaklayabileceği ve verilen en kaliteli hizmeti alabileceği turizm-konaklama tesislerinin yapılması ve işletilmesi bu bağlamda yapılması arz eden bir gerektiriyor.

Proje kapsamında gerçekleştirilecek tesiste yörede bulunan istihdamın artması, yörede bulunan işletmelerin canlanması ve tesisin yürüttüğü faaliyetler kapsamında dolaylı olarak birlikte çalıştığı sektörlerin ekonomisine de katkı sağlayacak.

Antalya ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL lik yeni otel geliyor!

MUKARNAS KEMER MARİNA TURİZM KONAKLAMA TESİSİ GELİYOR

Antalya İli, Kemer İlçesi, Kemer Mahallesi, 283 Ada, 10 No’lu Parsel üzerinde Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından 160 oda 320 yatak kapasiteli 4 yıldızlı turizm konaklama tesisi kurulup işletilmesi planlanıyor. 

Faaliyete konu olan Mukarnas Kemer Marina Turizm Konaklama Tesisi projesi 283 Ada 10 Parsel üzerinde 8.178 metrekare arsada inşa edilecek.

MUKARNAS KEMER MARİNA TURİZM KONAKLAMA TESİSİ SOSYAL ALANLAR

Tesiste yapılması planlanan proje 2 yatak kapasiteli 158 oda ve 2 yatak kapasiteli 2 bedensel engelli odası olmak üzere toplamda 160 oda ve 320 yatak kapasiteli olarak projelendirildi.

Ayrıca tesiste yemek alanları, toplantı salonu, havuzlar vb. üniteler inşa edilecek.

Antalya ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL lik yeni otel geliyor!

Bu kapsamında 158 Oda (2 Yatak), 2 Bedensel Engelli Odası (2 Yatak), 150 Kişilik Lokanta,, 80 Kişilik Lokanta, 150 Kişilik Açık Yemek Alanı, 200 Kişilik Çok Amaçlı Salon, 150 Kişilik Toplantı Salonu, Açık Yüzme Havuzu, Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası, Aletli Jimnastik Salonu, Bilardo Salonu ve Açık Otopark yer alacak.

MUKARNAS KEMER MARİNA TURİZM KONAKLAMA TESİSİ NEREDE?

Proje Alanı Kemer İlçe Merkezi’nde bulunmakta olup kuş uçuşu Kemer Yat Limanı’na 230 metre, Kemer Otogar’a 2.400 metre, Antalya Şehir Merkezi’ne 34 km, Antalya Havalimanı’na 40 km uzaklıkta bulunmaktadır.

TCDD iade işlemi ve bilet değişiklik sürelerini değiştirdi: İade işleminde kesinti yüzde 35'e kadar yükseldi!

Öğretmenlere kira yardımı 10 bin TL’mi oluyor?

Gölbaşı Belediyesi başkentte imarlı 3 arsa satacak! 


Geri Dön