16 / 05 / 2024

Antepia projesine yoğun ilgi üzerine 144 konut daha eklendi!

Antepia projesine yoğun ilgi üzerine 144 konut daha eklendi!

SİNPAşž Yapı ve Paralel Yapı işbirliği ile Gaziantep'te hayata geçirilen Antepia projesi, Gazianteplilerden ve çevre illerden büyük ilgi görüyor...  



SİNPAşž Yapı ve Paralel Yapı işbirliği ile Gaziantep'te hayata geçirilen Antepia projesi, Gazianteplilerden ve çevre illerden büyük ilgi görüyor. Yoğun talep üzerine 470 konuttan 614'e çıkan ilk etabın yüzde 60'ından fazlası kısa sürede satılırken, satışa çıktığı ilk günden bu yana 156 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişen daire fiyatları, artan kredi oranları ve inşaat maliyetlerine karşın değişiklik göstermedi.

Fiyatlara yansıtmadık
Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, artan konut fiyatlarına dikkat çekerek, 'Bankaların konut kredi faiz oranlarını artırdığı ve inşaat maliyetlerinin de yükseldiği bu süreçte Antepia projemizde, Gazianteplileri lüks konut sahibi yapabilmek için herhangi bir fiyat artışına gitmedik. Konutlarımızı ilk 'günden buyana aynı fiyat aralığında satıyoruz' diye konuştu.


Gölete gri su arıtma tesisi
ANTEPİA içindeki göletin buharlaşma ile eksilen su miktarının telafi edilmesi için 'gri su antma tesisi' kurulacağım açıklayan Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkam Taner Nakıboğlu, site genelinde lavabo ve duşlardan gelen atık suyun bu tesiste anülarak göletin eksilen suyunun karşılanacağım, bu suyun aynı zamanda peyzaj alanlarının sulanmasında da kullanılacağını kaydetti.


Suya özlem giderilecek
Projede 75 bin metrekareyi kaplayan biyolojik gölet konusunda büyük ilgi gördüklerini ifade eden Nakıboğlu 'Antepia'da hiçbir kimyasal kat maddesine ihtiyaç duymayan ve daha az enerji sarf ederek eneı tasarrufu sağlayan biyolojik gitti tercih ettik. Gaziantepliler suya olan özlemini gidereceğiz' dedi.
Sözcü


Geri Dön