29 / 04 / 2024

Antepia projesinin ikinci etabı eylülde satışa çıkıyor!

Antepia projesinin ikinci etabı eylülde satışa çıkıyor!

Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı işbirliğiyle Gaziantep 'te hayata geçirilen Antepia projesinde ikinci etabın satışa çıkış tarihi Eylül 2011 olarak açıklandı. İlk etap için satışa çıkan 470 adetlik konut sayısı talep üzerine 614'e çıktı



Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı işbirliğiyle Gaziantep 'te hayata geçirilen Antepia projesinde ikinci etabın satışa çıkış tarihi Eylül 2011 olarak açıklandı. İlk etap için satışa çıktığı 470 adetlik konut sayısını gelen talep üzerine 614 konuta çıkararak etabın tümünü vitrine çıkararak, bunun yüzde 85'ini satan firma, bu etabı Mart 2013'te sahiplerine teslim etmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Projeyi, GAP 'tan sonraki en iddialı yatırımlardan biri olarak nitelendiren Paralel Yapı Genel Müdürü Hayri Özhelvacı, projenin özelliklerine dikkat çekti. Antepia 'daki göletin altını çizen Özhelvacı, “Toplam 75 bin metrekarelik biyolojik göletle Gaziantep 'e deniz yaşamını getireceğiz. Yeşil ve mavinin buluştuğu kıyılar, Gaziantep 'teki evlerin manzara anlayışını da değiştirecek ” dedi.


Geri Dön