29 / 04 / 2024

Antepia Sinpaş'ta 156 bin TL'ye!

Antepia Sinpaş'ta 156 bin TL'ye!

Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı işbirliğiyle Güney doğu bölgesinin en gelişmiş kenti Gaziantep 'te hayata geçirilen Antepia projesinde ikinci etaba geçiliyor. Müşteriler çevre illerden Gelen talep üzerine ilk etaptaki konut sayısı 470 'den 614 'e çıkarılmıştı



Projenin ikinci etabı eylül ayında satışa çıkıyor. Konutlardan önce Agora meydanı kente hizmet vermeye başlıyor.

Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı işbirliğiyle Güney doğu bölgesinin en gelişmiş kenti Gaziantep 'te hayata geçirilen Antepia projesinde ikinci etaba geçiliyor. Müşteriler çevre illerden Gelen talep üzerine ilk etaptaki konut sayısı 470 'den 614 'e çıkarılmıştı. İlk etaptaki konutların yüzde 85 'i satılan Antepia 'nın ikinci etabı eylülde satışa çıkacak. Fiyatların 156 bin ile 1milyon 800 bin lira arasında değiştiği ilk etap Mart 2013 'te teslimedilecek. Paralel Yapı GenelMüdürü HayriÖzhelvacı, çevre illerden de konut alanlar olduğunu söyledi.

Agora yaza yetişiyor

Özhelvacı, bölgede bir ilk özelliği taşıyan ve GAP 'tan sonra en büyük yatırımolarak nitelendirilen projeye gösterilen ilginin arttığını anlattı. Özhelvacı, projede bulunan Agora Meydanının yaz sonuna yetiştirileceğini ve burada benzersiz aktiviteler düzenleneceğini söyledi.

Gaziantepli göl manzarası seyredecek

75 bin metrekarelik biyolojik gölet ile şehre deniz yaşamını getireceklerini anlatan Özhelvacı şunları söyledi: “Gaziantepliler evlerinden göl manzarası seyredecek, yelkenliler görecek, deniz kenarında yaşıyormuş hissine sahip olacaklar. Ayrıca kıyıda oluşturulacak bahçelerde de keyifli zamanlar geçirebilecek. ”
Bugün/Selma şžENOL

0342 472 05 05
0342 444 19 74
www.antepia.com.tr


Geri Dön