22 / 05 / 2024

Antepia'da konutlar 215 bin TL'den başlıyor!

 Antepia'da konutlar 215 bin TL'den başlıyor!

Yapı ve Paralel Yapı işbirliğiyle geliştirilen 272 konut kapasiteli Antepıa projesi kapsamında yeni satışa çıkan Zümrüt Mahallesi, Agora Meydanı ve Sahre Alanı'na kavuştu



Agora Meydan’nda ünlü markaların bulunduğu mağazalar yer alacak. Pararlel Yapı Genel Müdürü Hayri Özhelvacı, tanıtıma çıktıkları günden bu yana Antepia’nın yüzde 45 oranında prim yaptığını belirterek, “Yakın zamanda satışına başladığımız Zümrüt Mahallesi’ nde 2+1 ’den 9+2’ye kadar uzanan farklı büyüklüklerde 272 konut yer alıyor. En geniş göl manzarasına sahip ve tüm sosyal alanları içine alan Zümrüt Mahallesi' ndeki konutların fiyatları ise 215 bin liradan başlıyor” dedi.


Gazianteplilere çok avantajlı ödeme planı da sunduklarını vurgulayan Özhelvacı, projelerinde şirket bünyesinde sundukları 24 ay vadeli ödemenin yanında, özellikle vade farksız 55 ay ödeme planının Antepıa'lı olmak isteyenlere büyük kolaylıklar sağladığını ifade etti. 3 bin 470 konutluk Antepia projesinin, insanoğlunun yüzyıllardır büyük değer verdiği kıymetli taşların isimleriyle anılan mahallelerinden ilki olan Safir’in satışlarının tamamlandığını kaydeden Özhelvacı, "ikinci etap olarak satışa çıkan Yakut Mahallesi'nin satışlarını ise yüzde 75 oranında tamamladık. Yoğun ilgi ile karşılaşıp 614 konuta çıkardığımız Safir Mahallesi’nin inşaası da hızla ilerliyor. Bugüne kadar inşaatın yüzde 70’ini tamamladık. Yeni satışa sunulan Zümrüt Mahallesi'nde de satışlar hızla devam etmektedir" diye konuştu. 


Özhelvacı, Antepia’nın yeni satışa çıkan Zümrüt Mahallesi’nde yer alan Agora Meydanı ve Sahre Alanı’nın faaliyete geçtiğini ve Gazianteplileri bu keyifli alanlarda mangal, brunch gibi organizasyonlar ile ağırladıklarını belirterek, “2 bin metrekare alanı kaplayan Agora Meydam'nda Gaziantepliler ihtiyaçları olan her şeyi bir arada bulabilecekler” dedi.


Dünya Gazetesi


Geri Dön