03 / 05 / 2024

Anthill Residence son aşamada!

Anthill Residence son aşamada!

Anthill Residence projesinde çalışmalar son aşamasına gelindi



Ant Yapı, yüksek bina yapımındaki olumsuz rüzgar etkileri ve Eylül/2008 yılından itibaren devam eden ekonomik durgunluğa rağmen söz verdiği gibi Eylül ayında teslim hedefiyle çalışmalarını son sürat devam etmekte.
 
Teslim tarihini Ramazan ayı ve Şeker bayramına denk gelmesi sebebi ile yoğun çalışan Ant Yapı ekibi son rütuşları tamamlayıp, bayram tatillerini yaptıktan sonra 13 Eylül tarihinden itibaren  B Bloktan başlatıp, yaklaşık Kasım ayı sonuna kadar tüm konut teslimlerinin tamamlanmasını planlamakta ki bu konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde teslim prosedürü ve teslim planlarını içeren bir yazı yayımlanacak.
 
Anthill Residence projesi herkesin gözü üstünde olan görkemli ve güzel bir bina olarak tamamlanmak üzere, ancak en önemlisi teslimlerden sonra kaliteli bir yaşamın başlaması ve de konut kira - satış değerlerinin yükselen bir trend izlemesidir.
 
Şu an itibari ile ilk teslim edilen en yüksek residence projesi olan Anthill Residence yönetim hizmetleri ile de bir ilke imza atıyor;
Konusunda dünyanın en iyi kuruluşlarından biri olan "Fraser´s Hospitality" Türkiye´ye ilk defa ve Anthill Residence projesi ile çok iddialı giriyor." Fraser Place Anthill Residence" markası altında Antsu tarafından yönetilecek ve  projede 804 konut ve çarşıya hizmet verecek şekilde organize olunacak
-Mülk Yönetim sistemi kurulması ile sorunsuz ve kaliteli hizmetin en uygun fiyata sahip olunması,
-Yatırımcılara  uluslararası ve yerel kiralama- satış organizasyonları geliştirilmesi,
-Housekeeping hizmetleri,-Yiyecek-içecek hizmetleri,-Concierge ve diğer servisler,
-Profesyonel fitness ve  Sosyal cemiyet programları oluşturmak gibi bir çok  önemli ve kaliteli hizmetleri Ant Yapı gerçekleştirecek.
 
Çarşı katında kiralama işlemleri başlamış olup,ilk büyük mağaza Carrefour Expres Gurme konsepti olacak, diğer mağazalar konusunda uzman eczane,pastane, cafe, restaurant vb.türü işletmelere kiralanmaya başlanmıştır.
 
Ayrıca projede Breeam sertifikasına sahip ilk çevreci-Yeşil Bina-Residence olma özelliğine sahip olacak...
 
Projede 40.kat üstü satışa sunulmamış olup, "Fraser Place" adı altında işletilmesi planlanmakta ve bugün itibari ile atışlarımız % 70´i aşan bir doluluk ile devam etmektedir.
 
Bilindiği üzere konutlar kat irtifa tapuları hazır olup, borcu biten konut sahiplerine verilmiştir, teslimi müteakip iskan(Oturma belgesi)işlemlerine başlanacaktır.Bugünlerde konut su,elektrik,gaz, telefon vb.resmi bağlantıların yapılması için yoğun çalışma içinde.
 
Sonuç olarak;İstanbul´un en iyi işletilen, kira ve  satış değerleri hep yükselen proje olması hedeflenen Anthill Residence´da her şey planlandığı gibi yolunda gitmekte olup,  istenirse örnek dairelerdeki şekilde (Halısından perdesine kadar) tefrişli satın alma hizmeti devam etmektedir. Çevrede ise; sert peyzaj tamamlanmak üzere olup,nebati toprak, yeşillendirme,bitki ve ağaç getirilerek,dikimleri önümüzdeki aydan itibaren mevsim koşulları dikkate alınarak tamamlanacak.

Geri Dön