06 / 05 / 2024

Anthill Residence'ta 429 bin 707 TL'ye!

Anthill Residence'ta 429 bin 707 TL'ye!

Son yılların gözde lokasyonlanndan Bomonti'de Ant Yapı'nın inşa ettiği Anthill Residence, en erken teslim edilen proje olacak



Projede 1+1'den 4+1'e kadar toplam 804 daire bulunuyor

Projenin adı:  Anthill Residence.

Projenin lokasyonu: Şişli - Bomonti.

Yapan şirket Ant Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti.

Satış pazarlama sorumlusu: Ant Yapı

İnşaata başlama tarihi: Nisan 2008.

İnşaatı bitirme tarihi: 30 Ağustos 2010.

Toplam arsa: 25 bin metrekare.

Toplam inşaat alam: 150 bin metrekare.

Ticari alanlar: 5 bin metrekare butik çarşı.

Sosyal donatılan Spa & Fitness Center (masaj bölümü, güzellik salonu, solaryum, jet pool, vitamin bar), squash, iç mekanda kayak pisti, sauna, buhar odası, Türk hamamı, toplantı salonu, bilardo, masa tenisi, kafeterya, yönetim alanları, çocuk oyun kulübü, açık kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, snackbar, anfî tiyatro, oyun sahaları, tenis kortu, mini golf alanı.

Konut bilgileri: 40'ıncı kata kadar 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte 86-220 metrekarelik daireler ve 40'ıncı kat üzerindeki özel loft dairelerle birlikte toplam 804 konut.

Metrekare fiyatı: 3 bin - 7 bin dolar aralığında.

En pahalı ve en ucuz konut fiyatı: 429 bin 707 TL-2 milyon 411 bin TL.

Tahminen yaşayacak insan sayısı: 1500 kişi.

Projenin ayırt edici özelliği: İstanbul'un merkezinde ve çok rahat bölgede yer alıyor. Hemen yanındaki Bomonti Dolmabahçe Tüneli ile boğaza ulaşmak çok kısa sürecek. İstanbul'u Haliç'ten Bo-ğaz'a kadar izleyebileceğiniz manzaraya hakim.

Anneler için: Anthill'de öncelikli hedef çocuklarının sağlıklı ve güvenli alanlarda büyümesini sağlamak. Örneğin daire içlerinde Mimlendirilmiş taze hava veriliyor. Ayrıca anneler; bebeklerini bebek bakım ve refakat servisine bırakarak butik çarşıda alışverişini yapabilir, Spa & Ftness Cen-ter'da masajını yaptırabilir, sporunu yapabilir, kuaförüne gidebilir ya da 53'üncü kattaki panaro-mik Anthill Cafe'de misafirlerini ağıflayabilir.

Babalar için: İş yorgunluklarını atabilecekleri Türk hamamı, sauna, buhar odaları, mini golf alanı, bilardo ve masa tenisi salonları var. İsterlerse iş toplantılarını  organize edebilecekleri çok amaçlı toplantı salonu babaların hizmetinde.

Çocuklar için: Oyun alanı ve grupları, tırmanma duvarı, çocuk oyun kulübü, açık ve kapalı çocuk yüzme havuzları var.

Aileler için: Hafta sonları barbekü alanlarında keyif yapabilir ya da butik çarşıdaki akvaryum karşısındaki kafe-restoranlarda yemek yiyebilirler. Anfi tiyatrodaki etkinliklere katılabilirler. Yüzme havuzları ve diğer spor alanlarında vakit geçirebilirler. Yalnız yaşayanlar için: Housekeeping, caterig, kuru temizleme, sağlık ve güvenlik koşulları sağlanıyor.

En yakın okullar: Özel Doğru Çocuk Anaokulu 1 kilometre, Ufuk Koleji 500 metre, Özel Bilgi Koleji 1 kilometreden az, Şişli Anadolu Lisesi 500 metre.

En yakın poliklinik ve hastaneler: Memorial Hastanesi 500 metre, Florance Nightingale 1.5 kilometre, Türkiye Hastanesi 1 kilometre.

En yakın alışveriş merkezi: Cevahir Alışveriş Merkezi 3 kilometre, Addres İstanbul 1 kilometre, City's Nişantaşı 4 kilometre.

Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı: Sabiha Gökçen 50 kilometre, Atatürk Havaalanı 15 kilometre.

TEM veya E-5'e olan uzaklığı: TEM'e 3 kilometre, E-5'e 1 kilometre.

Milliyet Cadde- Tebernüş Kireçci/Seda Tabak

0212 232 42 32

www.anthillresidence.com


 


Geri Dön