07 / 05 / 2024

Anthill Residence'ta kiralama hizmeti başladı!

Anthill Residence'ta kiralama hizmeti başladı!

Anthill Residence'ta; yüzde 100 Ant Yapı kuruluşu olan Antsu tarafından komisyonsuz ve aracısız kiralama hizmeti sunulmaya başlanmıştır



Temel amacı daire sahiplerinin gayrimenkul değerlerini korumak olan kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen Anthill Residence daire sahiplerinin Antsu ile vekâlet sözleşmesi imzalaması gerekiyor. Konu ile ilgili bilgi almak isteyen Ant Yapı dostları Güzem Yılmaz ve Nihan Tohum'dan Anthill Residence'ta randevu alabilirler.Kiralama hizmet bedeli olarak daire sahiplerinden veya kiracıdan hiçbir şekilde komisyon talep edilmiyor. Antsu; bu hizmet yönetiminin yürütülmesi esnasında gayrimenkul değerlerinin korunması, yükseltilmesi ve en iyi hizmetin verilebilmesi adına Fraser's Hospitality ile birlikte çalışıyor.Kiralama hizmet birimi; şu anda kiralama ve vekâlet sözleşmelerinin hazırlanması ile organizasyonun sağlanması konusunda çalışmalarına devam ediyor. Fraser's Hospitality danışmanlığında ve yönetiminde yürütülen kiralama programındaki hedef müşteri profili; Fraser's Hospitality'nin anlaşmalı olduğu Fortune 500 listesinde yer alan ulusal ve uluslararası büyük ölçekli şirket çalışanları ve yüksek yaşam düzeyine sahip bireyler ve ailelerden oluşuyor.

Sistem Nasıl Çalışıyor

-Antsu ve Fraser's Hospitality ile çalışabilmek için ancak ve ancak özel bir anlaşma imzalanması gerekiyor.
-Antsu ve Fraser's Hospitality, hazır olan ve teslimi yapılan daireleri vekâlet sözleşmesi imzaladıktan sonra kiralamaya başlıyor,
-Tefriş ihtiyacı ve beklentisi doğrultusunda, kiracılar ile daire sahipleri arasında anlaşma sağlanması için aracı olunuyor.
-Tefrişli dairelerin kira bedelleri yüzde 20 fark ile hesaplanıyor.

Değeri yaratan Antsu ve Fraser's Hospitality'dir.

kiralama konusunda emlak firmaları için amaç; kira üzerinden anlaşmaya varıp komisyon almak olduğundan ve taşınmaz değerlerinin korunması konusunda herhangi bir kaygı taşımadıklarından; bu firmalar ile anlaşıldığı  taktirde  daire değerlerinde düşüş söz konusu oluyor. Ant Yapı olarak amacımız; bu sonucun yaşanmamasını sağlamaktır. Bu konuda tüm dünyada profesyonelliğini ispatlamış Fraser's Hospitality ile çalışıyoruz.
Ant Yapı EQ Dergisi

 

 


Geri Dön