30 / 04 / 2024

Anthill Residence'ta yaşam başladı! 283 bin dolara!

Anthill Residence'ta yaşam başladı! 283 bin dolara!

ANT YAPI'nın 24 ay gibi rekor bir sürede tamamlanan son projesi ANTHILL Residence'ta daire teslimlerine başlandı. 200 metrelik iki kuleden oluşan ANTHILL Residence teslimi gerçekleştirilen Türkiye'nin en yüksek yapısı oldu



Uluslararası müteahhitlik alanında rüştünü ispat eden ANT YAPI, yurtiçinde de gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2009'da dünyanın prestijli dergilerinden ENR'nin (Engineering News Record) sonuçlarına göre, en büyük 225 uluslararası müteahhitlik şirketi arasında 70'inci sırada yer alan ANT YAPI, İstanbul'un orta yerinde şžişli Bomonti'de inşa ettiği, Türkiye'nin en yüksek binaları arasında yerini alan ANTHILL Residence'ta daire teslimlerine başladı. İstanbul'un merkezinde, şehrin yeni çekim merkezi şžişli Bomonti'de yer alan ANTHILL Residence'ın çevresinde ofisten AVM'ye, üniversiteden hastaneye, otelden kültür merkezine ve kongre sarayına kadar çeşitli fonksiyonlar bulunuyor. ANTHILL Residence şehir merkezinde olmasına rağmen hemen yanında yer alan Kağıthane Tüneli ile TEM yoluna, Bomonti-Dolmabahçe Tüneli ile Taksim'e, Maçka ve Boğaz'a ulaşmanın 2-3 dakika sürüyor.

283 BİN $'DAN BAşžLIYOR
ANTHILL, 54 katlı iki blokta toplam 804 konuttan oluşan ANTHILL Residence'ta 86 ve 95 metrekarelik 1+1'ler 283 bin dolar ila 682 bin dolar, 96 ile 121 metrekarelik 2+1'ler 316 bin dolar ile 896 bin dolar, 182 ile 195 metrekarelik 3+1'ler 599 bin dolar ile 1 milyon 308 bin dolar, 207 ile 220 metrekarelik 4+1'ler 736 bin dolar ile 1 milyon 588 bin dolar arasında fiyatlarla satılıyor. Yüzde 40 peşinatla, kalan yüzde 60, 2011 sonuna kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Ayrıca konut bedelinin yüzde 75'ine 120 aya kadar yüzde 0.87 den başlayan faiz oranlarıyla konut kredisi de kullandırılabiliyor.

% 75 SATIşž ORANINA
Dairelerin modüler inşaat sistemi yapıldığı ANTHILL'de, evin yeni sahibi evin şeklini de belirleme imkanına sahip oluyor. 1+1'den 5+1'e kadar çok sayıda farklı daire seçenekleri ANTHILL'de sahiplerini bekliyor. Projede ayrıca 40'ıncı kat üzerinde Loft daireler yer alıyor. ANTHILL'de satışlar % 75 i aşan bir dolulukla devam ediyor. Son teknoloji kullanılarak birinci sınıf malzeme ve işçilikle inşa edilen ANTHILL'de tüm dairelerde akıllı bina sisteminin alt yapısı kuruluyor. Anahtar teslim projede daireler, kurutmalı çamaşır makinesi dahil olmak üzere beyaz eşyalı teslim ediliyor. Bütün malzemeler dünyaca ünlü, tanınmış markalardan oluşuyor.

Köpekbalıklı akvaryum ve çarşı
ANTHILL'İN alt katlarında 40 mağazalık butik bir çarşı ile 4 bin metrekarelik sosyal tesis bulunuyor. Ayrıca İstabul'daki rezidanslarda yer alan tek köpekbalığı akvaryumunun inşaatı da devam ediyor. ANTHILL'de butik çarşıyı ziyaret edenler köpek balıkları eşliğinde çaylarını yudumlayacak. Öncelikle konut sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik market, şarküteri, eczane ve kuaför yer alıyor.

ANTHILL'de golf ve kayak keyfi
PROJENİN ayırt edici özelliklerinden biri de yaklaşık 200 metre uzunluğundaki kayak pisti. Burada da eğitmenler eşliğinde kayak eğitimi verilecek, kayak ve snowboard yapılabilecek. Sosyal tesislerde ise, fitness center, sauna, restoran-cafe, toplantı ve sinema salonları, açık ve kapalı yüzme havuzu squash salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı gibi birçok aktivite yer alıyor.

Dekorasyonlu daire seçeneği
ANTHILL'DE konutlar Alman, İtalyan, Fransız ve Türk markalarınca döşenmiş şekilde yani halısından perdesine, aksesuarından mobilyasına hatta tablosuna kadar tefrişli bir şekilde de satın alınabilecek ya da kiralanabilecek. Anthill Residence, Frasers Place Anthill Residence ismi altında Frasers Hospitaly tarafından işletilecek. Yabancılara yönelik kısa ve uzun dönem kiralama hizmetleri de sunulacak.

360 derece İstanbul manzarası
Projenin en etkileyici taraflarından biri de sahip olduğu İstanbul manzarası. Anthill Residence, Haliç'ten Boğaz'a, Marmara'dan Adalar'a kadar uzanan 360 derecelik bir manzaraya hakim. Blokların bir yanı, şehir manzarasına, bir tarafı Haliç'ee, bir tarafı da Adalar'a bakıyor. Anthill'de en üst katta bir seyir terası bulunuyor. Ayrıca bazı katlarda yer alan kat bahçeleri ve teraslardan İstanbul'un doyumsuz manzarası seyredilebiliyor. Anthill'de ayrıca diğer yüksek binalardan farklı olarak, 35'inci kata kadarki dairelerde pencereler açılabiliyor ve her dairede Fransız balkonlar yer alıyor.

Müşteriden villa talebi geldi Riva'da ANTRİVA projesine başladı
ANT YAPI, yoğun talep üzerine Riva'da ANTRİVA projesine start verdi. Bu ay satışa çıkacak villaların metrekare satış fiyatı ortalama 1.500 $ olacak

BUGÜNE kadar yurtdışında gerçekleştirdiği milyonlarca metrekare inşaatın yanı sıra Türkiye'de de çok katlı konsept residence projeleri gerçekleştiren ANT YAPI müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine Riva bölgesinde villa projesi ANTİIVA'ya başlama kararı aldı. Hem lokasyon, hem fiyat hem de proje içeriği olarak mükemmel olanaklara sahip olan ANTRİVA, özel bahçeli yaklaşık 300 metrekarelik ikiz villalar ile 500 metrekarelik tek villalardan oluşuyor. Villalar A Tipi, B Tipi ve İ Tipi, bodrum katı, zemin kat ve 1'inci kat olmak üzere üçer kattan oluşacak. 100 dönüm içinde 99 adet villa 48 bin metrekare inşaat alanına sahip. Sosyal tesislerde açık- kapalı havuz, tenis, basket ve voleybol sahaları, sauna, kır kahvesi, kayıkhane yer alıyor.

BU AY SATIşžA çIKIYOR
2010 yılının ağustosunda temeli atılan villaların 2012 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. ANT YAPI, ANTRİVA projesini ekim itibarı ile satışa sunacak. Riva deresi kıyısında siteye özel bir kayıkhanesi de bulunacak olan projede tekne ile direkt Karadeniz'e hatta İBtanbul boğazı'na ulaşılabilecek. Her bölgede ilk olma özelliğini Riva'da da gerçekleştiren ANT YAPI çok özel bu projeyi çok özel bir fiyatla satışa sunuyor. Projenin tahmini metrekere satış fiyatı bin 500 dolar
Sabah


Geri Dön