27 / 04 / 2024

Antorman daire fiyatları!

Antorman daire fiyatları!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antorman

Firma bünyesinde 12 aya kadar 0 faiz imkanı ile taksitlendirme seçeneği sunulan Antorman Evlerinde ayrıca banka kredisi de kullanılabiliyor. Çekmeköy Antorman daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 635 bin dolardan başlayarak yükseliyor.



35 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan  Antorman  projesi İstanbul'un Anadolu Yakasın'da yer alan Çekmeköy ilçesinde hayata geçiriliyor. Antorman daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon , 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Antorman Çekmeköy Evleri  Ant Yapı  imzası ile yükseliyor. Satışların devam ettiği Antorman Konutlarında güneşlenme salonları, yüzme havuzu ve golf sahası bulunuyor.


Antorman daire fiyatları bilgisinden önce proje de yer alan dairelerin alanlarından bahsedelim. Antorman Çekmeköy Evlerimnde 2 oda 1 salon daireler 152 metrekare, 4 oda 1 salon daireler ise 234 metrekare olarak tasarlandı.


Antorman daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 635 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Ant Yapı Antorman Evlerinde yüzde 25 peşinat verdikten sonra kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Diğer seçenek ise yüzde 50 peşin ödeniyor, kalan bedel ise 12 aya kadar 0 faiz oranı ile taksitlendirilebiliyor.


Çekmeköy Antorman nerede?

Antorman adres: Merkez Mahallesi Şile Otobanı Parsel 3419 Çekmeköy İstanbul


Antorman Çekmeköy iletişim:

Telefon: (0216) 640 57 85-86

Web Adresi: www.antorman.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön