27 / 04 / 2024

Antorman daire fiyatları!

Antorman daire fiyatları!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antorman

Antorman daire fiyatları bilgisine göre konutlar 635 bin dolardan başlayarak yükseliyor. Çekmköy'de hayata geçirilen Antorman Evlerinde 12 ay 0 faiz ile taksitlendirme olanacağı sunuluyor...



Banka kredisi kullanılabilen  Antorman  projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Çekmeköy ilçesinde konumlandırılıyor. Antorman daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Antorman projesi  Ant Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Çekmeköy Antroaman Evlerinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor.


Antorman daire fiyatları bilgisinden önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim. Çekmeköy Antorman ödeme planı kapsamında daire tutarının yarısı peşinat olarak ödeniyor kalan ise 12 aya kadar vade farksız taksitlendirme seçeneği sunuluyor. 


Çekmeköy Antorman Evlerinde güneşlenme terasları, golf sahası, fitness center ve yüzme havuzu gibi sosyal donatılar bulunuyor. Antorman daire fiyatları kapsamında konutlar 635 bin dolardan başlıyor.


Çekmeköy Antorman nerede?

Antorman adres: Merkez Mahallesi Şile Otobanı Parsel 3419 Çekmeköy İstanbul


Antorman Çekmeköy ulaşım krokisi:

 Antorman daire fiyatları!


Ant Yapı Antorman iletişim:

Telefon: (0216) 640 57 85-86

Web Adresi: www.antorman.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön