15 / 05 / 2024

Antsu Otel'de peyzaj çalışmalarına başlandı!

Antsu Otel'de peyzaj çalışmalarına başlandı!

Çevre ve peyzaj çalışmalarının başladığı Antsu Otel'de cephe doğramalarının Ekim ayı ortasında tamamlanması planlanıyor. Yine Ekim ayı içinde bitirilmesi öngörülen oda içlerindeki zemin kaplamalarına da başlandı



Çevre ve peyzaj çalışmalarının başladığı Antsu Otel'de cephe doğramalarının Ekim ayı ortasında tamamlanması planlanıyor. Yine Ekim ayı içinde bitirilmesi öngörülen oda içlerindeki zemin kaplamalarına da başlandı. Mekanik ve elektrik tesisatının neredeyse tamamı bitirildi ve gerekli tüm testleri yapılarak her şey kontrol altına alındı.Ekim ayında başlanacak ahşap imalatlarının da Kasım ayı ortalarında bitirilmesi düşünülüyor. Tüm bu çalışmalarla birlikte, iş programına uygun olarak duvar kağıdı uygulamalarının da yine Ekim ve Kasım ayları içerisinde tamamlanması planlanıyor.Antsu Otel; 2011 yılı Mayıs ayında hizmete açılacak biçimde tüm çalışmalar devam ediyor.

Temel Atıldı

Temel altı grobeton çalışmalarının belirli bir kısmının tamamlandığı Hotel Radisson'da temel atıldı. Temel atma faaliyetine öncelikle asansön kuyularından başlandı. Üç asansör kuyusundan ikisinin temeli döküldü. Kazık çalışmalarının tamamlandığı projede ankraj faaliyetleri de tamamlandı.

 


Geri Dön