30 / 04 / 2024

Antyapı Türkiye'deki yatırımlara hız verecek!

Antyapı Türkiye'deki yatırımlara hız verecek!

Ağırlığı yurtdışında olmak üzere bugüne kadar toplamda 7 milyon metrekarelik inşaata imza atan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini satışa çıkardı. 50 milyon dolar yatırımla, İstanbul'da Antplato projesine başlıyor...



Ağırlığı yurtdışında olmak üzere bugüne kadar toplamda 7 milyon metrekarelik inşaata imza atan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini satışa çıkardı. 50 milyon dolar yatırımla, Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlanan Antplota tek blokta 25 kattan oluşuyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, yurtdışı yatırımlarının yanı sıra Türkiye'de de daha sık proje geliştireceklerini söyledi. 


Ofislerin metrekare fiyatı 4 bin 500 liradan başlıyor. 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato'da 80 metrekare ve 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Ofisler modiler sistemle bin 32 metreye kadar genişletilebiliyor. İki projede inşaatlar sürüyor Şirketin halen yurtdışının yanı sıra İstanbul'da biri Ümraniye'de karma, bir diğeri de Beylerbeyi'nde konut olmak üzere iki projesi daha bulunuyor. 


Bugün


Geri Dön