30 / 04 / 2024

Apartmanda aidat ödemeyenlere ilginç yaptırım!

Apartmanda aidat ödemeyenlere ilginç yaptırım!

Adana'da bir apartman yöneticisi, 50 lira olan aidatı ödemeyen bina sakinlerinin faydalanamaması amacıyla asansöre şifreli bir sistem yaptırdı...



Adana'da bir apartman yöneticisi, aidatlarını ödemeyen sakinlerin faydalanamaması amacıyla asansöre şifreli bir sistem yaptırdı. Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi İsmet Atlı Bulvarı üzerinde yer alan 8 katlı bir apartmanın yöneticisi, aylık 50 lira olan aidatı ödemeyen sakinleri hakkında ilginç bir "yaptırım" kararı aldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yönetici, aidatı ödemeyenlerin asansörü kullanmaması amacıyla, asansör kabininin içine şifreyle çalışan bir sistem yaptırdı.  Asansör şifresini aidat borcunu ödemeyen apartman sakinleriyle paylaşmadı. Apartmanın 8'inci katında oturan Serap Uçar, mağduriyetiyle ilgili açıklamada bulundu, asansörün çalışma sistemini anlattı.
 
Apartmanın girişindeki panoya yönetici tarafından uyarı yazısı asıldı. Bu yazıda da "Apartmanımızın genel giderleri aidatla ödendiği için, aidat ödemeyen sakinlerin asansörü kullanması sınırlandırılmış, asansör şifreyle kullanıma açılmıştır. Şifreyi bilmeyenler lütfen asansörü meşgul etmesinler." ifadelerine yer verildi.

 


Geri Dön