05 / 05 / 2024

Apple Vision Pro'ya büyük rakip! HTC'de AR/VR gözlüğünü duyurdu

Apple Vision Pro'ya büyük rakip! HTC'de AR/VR gözlüğünü duyurdu

Apple, geçtiğimiz gün yaptığı WWDC 23 etkinliğinde dünyaya duyurduğu karma gerçekliği gözlüğü Vision Pro sahip olduğu fonksiyonların yanında 3 bin 500 dolarlık fiyatıyla da gündeme geldi. Vision Pro’ya rekabette olduğu firmalardan yanıt ise gecikmedi.



Apple, bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler, akıllı saatler, müzik çalarlar, televizyon cihazları ve diğer elektronik cihazlar gibi çeşitli ürünler üretir. Apple'ın en popüler ürünleri arasında iPhone, iPad, Mac bilgisayarları ve Apple Watch yer almaktadır.

Apple, kendine özgü tasarım anlayışı, yüksek kalite standartları ve kullanıcı dostu arayüzleri ile tanınır. Şirket, donanım, yazılım ve hizmetlerin entegrasyonuna odaklanarak, kendi ekosistemini oluşturmuştur. Bu ekosistem, kullanıcıların Apple cihazları arasında sorunsuz bir şekilde senkronizasyon yapmasını ve Apple'ın sunduğu uygulamalar, müzik, film ve diğer içeriklere erişmesini sağlar.

Apple Vision Pro ya büyük rakip! HTC de AR/VR gözlüğünü duyurdu

Apple'ın işletim sistemi iOS, iPhone ve iPad gibi mobil cihazlarda kullanılırken, Mac bilgisayarlarında macOS işletim sistemini kullanır. Ayrıca, Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade ve iCloud gibi hizmetler de sunmaktadır.

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 08 Haziran 2023 tarihinde saat 22:00'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.23 Türk Lirası, euro 25.04 Türk Lirası, altının gramı ise 1483 Türk Lirası değerinde.

ŞOK market hafta sonuna çılgın indirimlerle giriyor! 10 Haziran'ı sakın kaçırmayın

A101 market yine yaptı yapacağını! Fiyatı 62.50 TL'ye düştü

İslam Memiş'ten gündeme bomba gibi düşen açıklama! Bu habere dikkat herkesi ilgilendiriyor


Geri Dön