02 / 05 / 2024

Aqua City 2010'da fiyatlar 252 bin TL'den başlıyor!

Aqua City 2010'da fiyatlar 252 bin TL'den başlıyor!

Avrupa Kültür Başkenti vizyonu ile geliştirilen Aqua City 2010 sosyal ve kültürel aktiviteleri ile dikkat çekiyor. Projede fiyatlar 252 bin 500 TL'den başlıyor



Projede profesyonel spora imkan veren çok amaçlı kapalı spor salonu, Misya Kulüp içerisinde yer alan ve yaz kış güneşlenme imkanı sunan skylight'lı kapalı yüzme hauzu, göle karşı spor yaparken zinde bir yaşam sunan fitness salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu gibi pek çok sosyal ve sportif yaşam seçeneği bulunuyor. Projede fiyatlar 252.500 TL'den başlıyor. Aqua City 2010'da evler isimlerini Likya, Karya ve Frigya Evleri gibi, Antik Çağ Anadolu'sunda kurulmuş ve yaşamlarını su kenarında sürdürmüş medeniyetlerden alıyor. Modern bir yaşam için tasarlanan Aqua City 2010'da, her biri göl manzaralı, 56 metrekareden 288 metrekareye kadar 63 farklı daire seçeneği bulunuyor. Aqua City 2010'da tüm evlerin ana yaşam alanları yaz-kış yeşil kalan özel peyzajıyla zenginleştirilen göle bakacak.

www.aquacity2010.com.tr

[email protected]

İstanbul'un modern sarayları

Benzersiz mimarisi ile İstanbul Sarayları, saray hayatını gü¬nümüze taşıyor. Sinpaş GYO'nun Osmanlı Saraylan'nı modern mimariyle yeniden yorumladığı projesi istanbul Saraylan'nda muhteşem görüntüleriyle günümüzde bile hayranlık uyandıran Çıragan, Feriye, Dolmabahçe ve Bey-lerbeyi Saraylan huzur dolu birer yaşam alanına dönüşüyor. İstanbul Saraylan projesinde, Şehzade Sarayları, Kuzguncuk Yalılan, Çıragan Köşkü, Dolmabahçe Köşkü, Koni Saraylan, Sultan Saraylan, Hünkar Konaklan, Hanzade Konaklan ve Hisar Kuleleri olmak üzere dokuz farklı yaşam seçeneği bu¬lunuyor. Projede büyüklükleri 75 m21+1'den, 315 m2 4 +l'e kadar tam 62 farklı ev seçeneği bulunuyor. Fiyat aralığı ise 236.619 TL üe 1.323.010 TL arasında değişiyor.

Detaylı fiyat bilgisi için tıklayın

0212 444 1 440

www.istanbulsaraylari.com

Anadolu yakasında su ve doğanın lüksü: lagün
Sinpaş GYO'nun, su ve yeşille iç içe bir tabiat harikası olan Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal lagünlerden esinlenilerek hayata geçirdiği Lagün projesi, biyolojik gölet oluşumu, zengin bitki örtüsü, çevreyi ve doğal yaşamı ko-ruyan yapısıyla diğer konut projelerinden ayrılıyor. Lagün projesi, her biri göl manzaralı müstakil villalar, bahçeli ve teras evler olmak üzere büyüklükleri 209 ile 749 metrekare arasında değişen 5 farklı mimaride, 9 farklı büyüklükte ev tipinden oluşuyor. 1. ve 2. Etap'ta yaşamın başladığı, 3. ve 4. Etap'rn aralık ayında teslim edileceği, 515 konurun bu-lunduğu projede fiyat aralığı 560.500 TL'den başlıyor.

www.sinpaslagun.com

[email protected]

0 216 311 40 93

0216 280 00 26

Bogaz'ın ihtişamı Bosphorus City'de

Türkiye'nin ilk temalı konut projesi ve İstanbul'un ikinci boğaz şehri Bosphorus City'de, 26 bin m2 büyüklüğünde, 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Bogaz'ın yalıları ve İstanbul'un seçkin boğaz semtleri bulunuyor. İstanbul Bogazı'ndaki yerleşkeleri gibi köprülerden biri Ortaköy Meydanı ile Beylerbeyi arasında, diğeri de Anadolu Hisan Meydanı ile RHisarı meydanı arasında yer alıyor. İki köprü arasındaki mesafenin 330 metre olduğu projede köprülerin sadece yaya geçişine açık olması, Boğaz yaşamının keyfini farklı açılardan seyretme imkanı sunuyor. İstanbul'un özgün yaşam tarzını yansıtan semtler; Ortaköy, Beylerbeyi, Rumeli Hisarı, Kandilli, Emirgan, Kanlıca, İstinye, Yeniköy ve Paşabahçe Bosphorus City projesinde yeniden yorumlanıyor.

Bosphorus City, inşaat hacmi olarak da diğer projelerden aynlıyor. 246 bin metrekare üzerine kurulu Bosphorus City, Türkiye'nin devam eden en büyük inşaat projesi. Proje tamamlanınca, yaklaşık 10 bin kişiye İstanbul'un do¬yumsuz güzelliklerinin bir arada olduğu yaşam alanı sunacak. İstanbul Bogazı'nın mimari değerlerini yansıtan modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City'de, 95 farklı ev tipi bulunuyor; İstanbul Bogazı'nın mimari değerlerini yansıtan modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City'de, 95 farklı ev tipi bulunuyor; 60 m2 ile 645 m2 aralığında değişen metrekare seçenekleri ve 181.700 TL'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

www.bosphoruscity.com.tr

0212 444 14 40

Sinpaş GYO'nun yeni reklam yüzleri Emel Sayın ve Tülin Şahin

Konut sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni kampanyası "Tarihi Fırsat "m reklam filminde Türk Sanat Müziği'nin Divası Emel Sayın ve ülkemizin adını sık sık yurtdışında duyuran Mankenfotomodel Tülin Şahin oynadı. Reklam filminde her iki ünlü ismin şöhret olma yolunda hayatlarında yakaladıkları fırsata vurgu yapılarak, Sinpaş GYO'nun 84 ay vadeli "Tarihi Fırsat" kampanyasının da hayatta bir kez karşılacak fırsat olacağına dikkat çekiliyor.

Sinpaş'ın değer kattığı İstanbul'un yükselen semti: Küçükcekmece

Büyük araziler üzerinde farklı temalarda lüks konut projeleri geliştiren Sinpaş, Çekmeköy'den sonra Küçükçekmece'yi de yeni çekim merkezi haline getiriyor. Yaklaşık 10 yıl önce Anadolu Yakasında Çekmeköy-Dudullu Bölgesinde gerçekleştirdiği Aqua City, Aqua Manors, Central Life, İstanbul Palace, Avangarden gibi projeleriyle bu bölgenin gelişimine ve bugünkü değerine ulaşmasına öncülük eden Sinpaş, Küçükçekmece'deki Bosphorus City, İstanbul Saraylan ve geliştireceği üçüncü projesiyle burada yeni bir şehir kuruyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Bosphorus City projesi ile buradaki yatınm ve gelişim potansiyelini gördüklerini, bu nedenle yine aynı bölgede İstanbul Saraylan ile ikinci bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Çelik, proje geliştirme ça-lışmalan devam eden 3. Projeleri ile bu bölgede 4500 konut ile yeni bir şehir kuracaklannı vurgulayarak, sektörün bölgedeki yatırımlarına da öncülük ettiklerini söyledi. Çelik, "Bosphorus City'nin 2005 yılında proje geliştirme çalışmaİannı başlattık. 2008 yılında projemizi lanse ettik. Bu dönemde bölgede önemli 2-3 nut projesi varken, şimdi farklı büyüklükte 25-30 proje mevcut. Bölgeye önemli sektör oyuncularının geldiğini görmek bizim açımızdan sevindirici. Çünkü projelerimize olan yatınmcı ilgisini artmyordedi." Çelik, "Projelerimiz hava alanına sadece 10 dakika mesafede. Hem yurtdışında yaşayan Türkler hem de Anadolu'da iş yapan ve İstanbul ile bağlantısı olan iş sahipleri için bölge önemli bir cazibe merkezi durumunda diyerek sözlerini sürdürdü. Çelik, Küçükçekmece'nin Sinpaş'ın yatırımlanndan sonra farklı firmalar tarafından geliştirilen yeni projeler ile sektör uzmanlan tarafından da Avrupa yakasının en çok prim yapan yerleri arasında gösterildiğini vurguladı.

Bursa'nın yeni çekim merkezi: Bursa Modern

Sinpaş GYO'nun İstanbul dışındaki ilk ve Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modem, 26 bin metrekarelik dev gölet alanı ile Türkiye'de konut sektöründe kul-lanılan en büyük su alanını inşa ediyor. Bursa Modem, farklı ailelerin farklı ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilen bir kent mozaiğine sahip. Müstakil köşklerden, Aşmalı Yalılara, büyük daire sevenler için tasarlanan Kemer Residence'lara, geleneksel apartman özelliğindeki Park Konaklan'na, daha cool bir yaşam tarzı isteyenler için Gök Kule ve Kristal Kulelere ve yeni etaplardaki bina tipleriyle toplam 61 adet farklı daire seçeneği bulunan "Bursa Modem" geleceğin "Bursa"sı olmayı hedefliyor. Sos¬yal yaşamı daha da zenginleştirmek için tasarlanan ve Mudanya Trilye sahilinde hayata geçen "Trilye Marin Kulüp" ile ev sahipleri hafta sonlannı su sporlan yaparak ve deniz kenarında doğa ile iç içe yaşayarak geçirebilecekler.

0 224 257 13 63

www.sinpasbursamodern.com

[email protected]


Geri Dön