06 / 05 / 2024

Ara tatil de bu kampanya çok işinize yarayacak! Halkbank 150 TL'ye Varan ParafPara veriyor

Ara tatil de bu kampanya çok işinize yarayacak! Halkbank 150 TL'ye Varan ParafPara veriyor

Sömestir tatili de boş geçmeyecek. Halk Bank ''paraf'' kartınıza giyim, oyuncak, kırtasiye ve elektronik sektöründe harcama yaparken masrafınıza ortak oluyor. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun.



20 Ocak  - 5 Şubat 2023 tarihlerinde geçerli olmak üzere giyim, elektronik, kırtasiye ve oyuncak sektörlerinde yurt içinde  yapılacak ilk 400 TL ve üzeri masrafınızdan sonraki, her 400 TL ve üzeri harcamaya 30 TL, toplamda 150 TL ParafPara hediye edilecekKampanyaya midahil olmak için harcama evvel önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması zorunludur.

Bir kart vasıtası ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya müdahil olur. Bir müşterinin asıl ve ilave kartlarıyla beraber kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 150 TL olacaktır.Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak masrafların ilki kampanya kapsamındadır.Hedefe ulaşılan masraf hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta iletilecektir.

Ara tatil de bu kampanya çok işinize yarayacak! Halkbank 150 TL ye Varan ParafPara veriyor
Kazanılan ParafPara’lar, işyeri aracılığı ile POS üzerinden yapılacak gün bitimi işlemi vasıtası ile kazanım sağlanan işlemin banka sistemine erişmesinden bir sonraki gün sistem aracılığı ile yüklenmektedir.


Paraf ve Parafly dahil olup, Parafree, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan
 işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanya kapsamı dışındadır.. 

Kampanyadan elde edilen ParafParaların son kullanım tarihi 22.03.2023 saat 21:59 dir. Harcanmayan ParafParalar 23.03.2023  tarihinde geri alınacaktır.

ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya şartlarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön