02 / 05 / 2024

Araba alacaklar müjde! Kia’dan aralık ayına özel 200 bin lira indirim!

Araba alacaklar müjde! Kia’dan aralık ayına özel 200 bin lira indirim!

Anadolu Grubu markalarından Kia, aralık ayına özel olarak başlattığı kampanyalarda, Niro ve Sportage modelleri için 250 bin liraya sıfır faiz fırsatı sağlıyor.



Araba alacaklar müjde Kia’dan geldi. Marka aralık ayına özel kampanya ve indirimler başlattığını duyurdu.

Kia ayrıca; Picanto, Stonic ve Cerato’da aralık ayına özel 200 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 2,69; Ceed ve XCeed’de ise 250 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 2,69 faizle avantajlı seçenekler sağlıyor.

Anadolu Grubu çatısı altında faaliyetlerine devam eden Kia, 2023 yılının son ayında da araç sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sağlıyor. Marka, aralık ayı kampanyaları kapsamında tüm binek modellerinde sunduğu avantajlı faiz ve fiyat kampanyaları ile yeni bir Kia sahibi olmak isteyenleri yetkili satıcılarına bekliyor. 

Araba alacaklar müjde! Kia’dan aralık ayına özel 200 bin lira indirim!

NİRO VE SPORTAGE'DA YÜZDE SIFIR FAİZ FIRSATI

Kia Aralık ayına özel olarak düzenlediği kampanyalar kapsamında C segmentinin iddialı SUV modelleri Niro ve amiral modeli Sportage’da 250 bin TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sağlıyor. 

ARALIK AYINA ÖZEL DÜŞÜK FAİZ AVANTAJI 

A segmentinin lideri Picanto, Kia’nın diğer sevilen modelleri Cerato ve Stonic'te aralık ayına özel 200 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 2,69 faiz avantajıyla satışa sağlıyor.

Ayrıca Kia, Ceed ve XCeed modellerinde 250 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 2,69 faiz avantajını yeni bir Kia sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor. 

Araba alacaklar müjde! Kia’dan aralık ayına özel 200 bin lira indirim!

FARKLI MODELLERDE İNDİRİM FIRSATI

Kampanyalarla beraber özel indirimler de açıklayan Kia bu aya özel olarak Sorento’da 200 bin lira, EV6’da 150 bin lira indirim fırsatı sunuyor. Sportage, XCeed, Ceed SW ve Stonic’de 100 bin TL, Niro EV’de 60 bin TL, Ceed HB ve Cerato’da 50 bin TL indirim uyguluyor. 

TOGG yeni özellikleri ile görücüye çıkacak...

AVM metrekare verimlilik endeksinde yüzde 77,4 artış! Kiralanabilir metrekareye düşen ciro 8.771 TL oldu!


Geri Dön