Otomobil

Araba almak isteyenler dikkat! Devlet bankası başlattığı kampanyayla otomobil almak isteyenlere büyük imkan sağladı!

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu ¨Taşıt Kredisi¨ kampanyasıyla 48 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle kredi imkanı getirdi. İşte kampanyanın detayları...Sıfır ve ikinci el araba almak isteyen vatandaşlar için bir kampanya başlatan Ziraat Bankası, müşterilerine ¨Taşıt Kredisi¨ kampanyasıyla 48 aya kadar varan vade seçenekleriyle ve yüzde 1,59’dan başlayan faiz oranıyla 399 bin TL’ye kadar kredi imkanı getiriyor

Ziraat Bankası, sıfır ve ikinci el araba almak isteyen vatandaşlar için başlattığı ¨Taşıt Kredisi¨ kampanyasıyla 48 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle müşterilerine kredi imkanı sundu.

Sıfır ve ikinci el araba almak isteyen vatandaşlar için bir kampanya başlatan Ziraat Bankası, müşterilerine ¨Taşıt Kredisi¨ kampanyasıyla 48 aya kadar varan vade seçenekleriyle ve yüzde 1,59’dan başlayan faiz oranıyla 399 bin TL’ye kadar kredi imkanı getiriyor.

0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için başvurulabilen kampanyaya, ruhsatta ¨hususi¨ olarak kaydedilmesi şartıyla kamyonet, pick-up, minibüs gibi hafif ticari araçların alımını finanse etmek için de başvurulabiliyor. Öte yandan bankadan yapılan açıklamayla, teminat olarak araç rehninin alınacağı aktarıldı. Satın alınacak olan araç, Ziraat Bankası’nın lehine rehin tesis edilecek ve gerekli görüldüğü durumda ek teminat da istenebilecek.

Banka, kampanyayla müşterilerine taşıt kredisi kapsamında 4 ayrı ürün sundu.. ¨Taşıt ürün paketi¨, Taşıt kredisi (kaskolu)¨, ¨Taşıt kredisi (kaskosuz)¨ ve ¨Taşıt diğer ürün paketi¨ adlarıyla sunulan ürünlerde faiz oranı da ürün türüne göre değişiklik gösteriyor.

Faiz ¨Taşıt ürün paketi¨nde yüzde 1,59’dan başlarken, ¨Kaskolu taşıt kredisi¨nde yüzde 1,61’den, ¨Kaskosuz taşıt kredisi¨nde yüzde 1,63’ten ve ¨Taşıt diğer ürün paketi¨nde ise yüzde 1,61’den başlıyor.

Peki taşıt kredisi kampanyasına nasıl başvurulur?

Sıfır kilometre ve ikinci el araba kredisi kampanyasına başvurular bankanın internet sitesinden, Ziraat Bankası şubelerinden, Ziraat Mobil’den, ATM’den, internet şubesinden ve çağrı merkezi üzerinden yapılabiliyor.

İnternet sitesi üzerinden kampanyaya başvurmak isteyen müşteriler için Taşıt Kredisi Hesaplama Aracı uygulaması sunan banka, ayrıca kredi türünü ve tutarını seçerek, faiz, vade ve ödeme sıklığını belirlemeyi müşterilerine bırakarak da ödeme planı oluşturma olanağı sağlıyor.

Peki taşıt kredisine başvurmak için hangi belgeler gerekiyor?

BAŞVURU İÇİN ZİRAAT BANKASI’NIN İSTEDİĞİ BELGELER 

İkinci el otomobil pazarında bayram hareketliği! Sıfır ve ikinci el araba fiyatları nasıl seyrediyor?

İkinci el otomobil almak isteyenler dikkat! 48 aya varan ödeme seçeneği sunuldu!

İkinci el araba almak isteyenler müjde! Esnek ödeme ve 400.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunuluyor!