Ekonomi

Arabası olanlar dikkat! Akaryakıt fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 25 Mart 2022 benzin ve motorin fiyat listesi...

Son zamanlarda zam ve indirim haberleri kesilmeyen akaryakıt fiyatları, vatandaşlar tarafından her gün araştırılıyor. Peki benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte 25 Mart 2022 benzin ve motorin fiyat listesi...  Son zamanlarda zam ve indirim haberleri kesilmeyen akaryakıt fiyatları, vatandaşlar tarafından her gün araştırılıyor

Dünya gündeminde sarsıntılara neden olan Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş ile fiplomatik görüşmelerin etkilediği brent petroldeki fiyat artışı akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. 

Son zamanlarda zam ve indirim haberleri kesilmeyen akaryakıt fiyatları, vatandaşlar tarafından her gün araştırılıyor. Araç sahipleri her gün akaryakıt fiyatlarını kontrol ediyor ve zam gelip gelmediğini araştırıyor. 

Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne oldu? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte 25 Mart 2022 benzin ve motorin fiyat listesi...

Son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına gelen peşpeşe zamların ardından vatandaşlar her gün güncel fiyatları araştırmaya başladı. Milyonlarca araç sahibinin merakla belediği indirimler geçtiğimiz günlerde uygulanmıştı.

Dünya genelinde her alanı ve sektörü etkileyen Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, benzin, mazot, motorin ve LPG fiyatlarınında zamlanmasına neden oldu. Peki akaryakıt fiyatlarında yeni indirimler olacak mı? 

Bu sorunun yanıtıyla ilgili de bazı öngörüler bulunuyor. NATO zirvesinin ardından diplomatik çözümler eşliğinde benzin fiyatlarında indirimler olabileceği tahmin ediliyor. 

Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne oldu? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte 25 Mart 2022 benzin ve motorin fiyat listesi...

Benzin fiyatları 25 Mart 2022 

İstanbul'da benzinin litre fiyatı: 19,70 TL

Ankara'da benzinin litre fiyatı: 19,78 TL

İzmir'de benzinin litre fiyatı: 19,80 TL

MOTORİN FİYATLARI

İstanbul'da motorin fiyatı: 23,60 TL
 
Ankara'da motorin fiyatı:
23,68 TL

İzmir'de motorin fiyatı: 23,70 TL

Benzin ve motorin fiyatlarında son durum ne?

Sabah'ta yer alan habere göre; motorinde litre fiyatı, gelen zamdan sonra yaklaşık olarak megakent İstanbul'da 23,60 liraya, başkent Ankara'da ve İzmir'de 23,68 liraya ulaştı. Gelen yeni zamla beraber motorinin litresinde fiyat yükselişi, son bir senede yüzde 192'ye ulaşırken, yılbaşından bu yana yüzde 68 olarak gerçekleşti.

Benzinin litre fiyatında ise herhangi bir değişiklik olmadı ve dünden bugüne aynı fiyatta seyretti. 

Petrolün varili 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları kaç lira olur?

Gram altın, çeyrek altın ve tam altın bugün kaç TL? 25 Mart 2022 altın fiyatları!

Petrolün varili 200, 300 ve 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne olur?

Fatura borçlarına yeni düzenleme! EPDK açıkladı!