20 / 05 / 2024

Arabicana Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Arabicana Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kamal   Abouhıcham ve Yağmur  Koto ortaklığında kuruldu. 



Arabicana Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kamal   Abouhıcham ve Yağmur  Koto ortaklığında kuruldu. 

Arabicana Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. 8. Öğrenci ve personel ve turist taşımacılığı yapmak 9. Sağlık turizmine yönelik hizmetlerinin geliştirilmesi ve bu tesisleri kurarak otel, motel, tatil köyü, devre mülkler, eğitim, dinlenme ve eğlence yerleri, lokanta, kafeterya, sıhhi banyo, sauna, yaz kış sporları için tesisler yapabilir, iktisap edebilir, işletebilir, işlettirebilir, bu tür tesisleri kiralayabilir, onarabilir, kiraya verebilir, sağlık turizmine yönelik hizmetlerde bulunabilir 10. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla Ulusal ve uluslar arası sanatsal organizasyonlar düzenlemek, bu alanlarda etkinliklerde bulunmak, tanıtım hizmetleri, halkla ilişkiler faaliyetleri, turistik tesislerde şov programları, animasyon, organizasyonlar ve eğlence programları düzenlemek, 11. Fuar stantları, pano, basılı malzeme, tabela, afiş, pankart, katalog, hediyelik eşya ve promosyon ürünleri tasarımı, üretimi yapmak veya bunları fason olarak yaptırmak, nihayetinde kiralamak veya satmak, ithalat ve ihracatını yapmak


Geri Dön