Ekonomi

Araç kullanan herkesi ilgilendiriyor! Bildiğiniz her şey değişecek! İşte detaylar!

Araç sahiplerini ilgilendiren yeni bir açıklama yapıldı. Bu haber trafiğe çıkan herkesi ilgilendiriyor. İşte detaylar!Zorunlu trafik sigortası yaptıracaklar bu yeni düzenleme hakkında araştırmalara başladı

Otomobil sahiplerini ilgilendiren ve zorunlu olan trafik sigortası için yeni düzenleme yolda. Zorunlu trafik sigortası yaptıracaklar bu yeni düzenleme hakkında araştırmalara başladı. Peki zorunlu trafik sigortası hakkında yapılan yeni düzenleme neleri kapsıyor, zorunlu trafik sigortasında yapılan değişiklikler nelerdir?

İşte detaylar…

ARAÇ SAHİPLERİ İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR!

Araç kullanan ve trafiğe çıkan vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Trafiğe çıkan her aracın trafikte güvenli bir şekilde yer almasını amaçlayan, ama olası bir kaza halinde karşı tarafı korumak için zorunlu olarak trafik sigortası yaptırması gerekiyor. Zorunlu trafik sigortasına dair kritik bir açıklama geldi ve yeni düzenlemenin yolda olduğu belirtildi.

Bu konuyla ilgili SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu tarafından bir açıklama yapıldı. Eroğlu, yaptığı açıklamada zorunlu trafik sigortasında geniş bir güncellemeye gidildiğini ifade ederek, “Üzerinde çalıştığımız yeni düzenlemeleri en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız” şeklinde konuştu.

YAŞANAN SORUNLARA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞILACAK!

Aksigorta, Allianz, Axa Sigorta, Eureko, Generali Sigorta, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre, Nippon, NN Hayat Emeklilik, Orient Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, VHV Sigorta ve Zurich Sigorta’nın uluslararası temsilcileri ve Türkiye yöneticilerinin katıldığı çevrim içi toplantı yapıldı. Bu toplantı sonrasında yaşanan sorunlara değinildi ve karşı çözüm odaklı bir yaklaşımla yaklaşılacağı vurgusu yapıldı.

YENİ DÜZENLEME İLE KAPSAMLI GÜNCELLEMEYE GİDİLDİ!

Bahsi geçen açıklamada görüşlerine yer verilen SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Zorunlu Trafik Sigortası tarifesinde 1 Eylül tarihinden itibaren geçerli olmak üzere daha geniş kapsamlı bir güncellemeye gidildiğini hatırlatarak şu açıklamaları yapı;

“Yapılan tarife değişikliğinin ardından poliçe üretimini yakından takip ediyoruz. Trafik poliçe primlerinin vatandaşlarımız için sürdürülebilir bir hale gelmesi adına kişi bazlı poliçe, tahkim sisteminde iyileştirme, düzeltme sonrasında doğrudan tazmin gibi yapısal reformlarla sürdürülebilir kılmak istiyoruz. Bu kapsamda üzerinde çalıştığımız yeni düzenlemeleri en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız”

Mutfak tüpü fiyatlarında son durum ne? Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Aile destek ödemesi kaç TL? Aile destek ödemesine zam mı geldi?

Tapu harcı ödemesi nereye yatırılır?