Ekonomi

Araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Bankalarda uygun fiyatlar...

Bankalar ikinci el araç satış ilanlarına son günlerde ağırlık verdi. Birçok banka elinde kalan araçları atmak için fiyatları düşürdü. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için indirimli fiyatlar açıklandı. Vatandaşlar yeni dönemde hem daha yüksek limitle hemde daha uzun vadeli ödeme planıyla araç sahibi olabilecekler

İkinci el araç sektörüne taşıt kredisi dampingi gelmişti. Vatandaşlar yeni dönemde hem daha yüksek limitle hemde daha uzun vadeli ödeme planıyla araç sahibi olabilecekler. Kredi düzenlemesi ile birlikte birçok bankada elinde kalan ikinci el araçları satış listelerine ekledi. Eski ve yeni model araçların yer aldığı satış listesinde birçok marka araç mevcut. 

Bankalardan satılık araç listesinde bakıldığında Denizbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Yapı Kredi Bankası'nda bir çok ilan bulunuyor. En fazla araç satışı ise Denizbank ile Ziraat Bankası'nda. 


Bankaların satış ilanlarında yer alan araçların fiyatları piyasadan daha uygun olurken ihaleye katılıma göre fiyatlar değişebiliyor. İkinci el araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların duyurularına internet üzerinden tekiflerini sunabilecekler. 


Banka müşterisi olanlar için online başvuru imkanı da tanınıyor. Banka müşterisi olmayanlar ise kendilerine en yakın şubeler üzerinden başvurularını yapabilecekler. İşte bazı bankaların satılık ikinci araç fiyatları listesi... 

Vakıfbank: 

DenizBank:


TAŞIT KREDİSİNDE 48 AY VADE İMKANI
Taşıt kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenler için bankaların sunduğu vade süreci 48 ay olarak güncellendi. Vatandaşlar 400.000 TL ve altında olan araçlar için hem yüzde 70 oranında kredi limitinden faydalanacak hemde 48 ay vadeli ödeme planı oluşturabilecekler.