Ekonomi

Kredi çekeceklere müjde! 5 bin TL'ye kadar faizsiz kredi!

Peş peşe gelen zam haberlerinin ardından bankalardan beklenen haber geldi. Uygun kredi araştırması yapan vatandaşın yüzünü güldürecek faizsiz kredi gelişmesi yaşandı. Vatandaşlara 5 bin liraya kadar tamamen faizsiz kredi imkanı sunuldu. İşte tüm detaylar... 5 bin TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen vatandaşlara faizsiz kredi imkanı sunulurken, daha fazla kredi kullanmak isteyenlere ise uygun faiz fırsatı verildi

Ekonomik olarak sıkıntı içinde olan vatandaşları rahatlatacak gelişme bankalar tarafından açıklandı. 5 bin TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen vatandaşlara faizsiz kredi imkanı sunulurken, daha fazla kredi kullanmak isteyenlere ise uygun faiz fırsatı verildi. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; 10 bin TL kredi kullanmak isteyen vatandaşlar %0,99 faiz oranlarından faydalanabilecekler. ING Bank ve Akbank ihtiyaç kredilerinde yaptıkları kampanyalarını paylaştı. İşte kampanya detayları... 
 

ING Bank'tan faizsiz kredi imkanı

ING Bank 5 bin TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen vatandaşlara faizsiz olarak kredi fırsatı sunuyor. Faizsiz kredi kampanyası kapsamında kredi kullanan vatandaşlar ayda 833,33 TL taksit ödemesi yapacaklar. 

Faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası 31 Mart 2022 tarihine kadar geçerli olacak. Bankadan 5 bin TL'den yüksek miktarda kredi kullanmak isteyen vatandaşlara da istediği finansman desteği sağlanacak. 
 
Bankadan 15 bin TL kredi kullanmak isteyenlere 12 ay vadelendirme yapılacak ve %1,74'ten başlayan faiz uygulanacak. 
 

Yüzde 0,99 Faizle 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Akbank ve ING Bank 10 bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri için vatandaşlara düşük faiz imkanı veriyorlar. Vatandaşların 10 bin TL ihtiyaç kredisinden %0,99 faiz oranlarıyla yararlanması için ilk kez banka müşterisi olma adımlarını tamamlaması gerekiyor. 

Akbank Mobil'den ilk defa ve uzaktan müşteri olma sürecini tamamlayarak 10 bin TL ihtiyaç kredisinden hem düşük faizle hemde 12 ay vade imkanıyla yararlanabiliyorsunuz. 

Borcu olanlar dikkat! Anında 80 bin TL borç kapatma kredisi!