29 / 04 / 2024

Aracını önce sat sonra da kirala! İstersen 6 ay sonra geri al! Hemen bakın!

Aracını önce sat sonra da kirala! İstersen 6 ay sonra geri al! Hemen bakın!

Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem, “Araç sahipleri nakit ihtiyacı halinde araçlarını satmak istiyor, bir yandan da araçsız kalmak istemiyorsa, araçlarını satın alıyor ve kendilerine kiraya veriyoruz. İsterlerse 6 ay sonra araçlarını geri satın alıyorlar” dedi.



Araç kiralamada yeni dönem! Nakde sıkışan hem otomobilini satıyor, hem de kiralık olarak kullanabiliyor. Araç sahibi olmanın yüksek kur ve enflasyon ortamında hem bireyler hem de şirketler için iyice zorlaşmasıyla birlikte araç kiralama hizmetine de başlayan Aşin otomobilin başındaki isim genel müdür Okan Erdem, “Geleneksel hizmetlerin yanı sıra araç sahipleri nakdi ödemeleri için veya yatırım amaçlı araçlarını satmak istiyor, bir yandan da araçsız kalmak istemiyorsa, araçlarını satın alıyor ve sonra onlara kiralıyoruz. İsterlerse 6 ayın sonunda araçlarını geri satın alabiliyorlar” şeklinde konuştu.

Aşin Otomobil, operasyonel filo kiralama ve araç kiralama alanına da girdi. Araç kiralamada Türkiye’nin henüz yolun başında olduğunu ve ortalama 30 yıl gibi kısa bir geçmişi olduğunu ifade eden Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem, mevcut ekonomik koşullarda yeni çözümlere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Aracını önce sat sonra da kirala! İstersen 6 ay sonra geri al! Hemen bakın!

ARACINI SAT, KİRALA 6 AY SONRA GERİ AL!

Bireylerin veya şirketlerin ihtiyaç duyduğu küçük, orta sınıf veya lüks otomobilleri yıllık veya uzun dönem kiraladıklarını belirten Erdem, artık tüketicilerin birçok farklı çözüm istediğini söyledi.

Araç satın almanın özel kullanım için de şirketler için de artık hiç kolay olmadığını ifade eden Ertem şunları söyledi: “Artan otomobil fiyatları, yüksek kredi faizleri, almak isteseniz bile kredi çıkmama durumları en önemli sorunlar olarak tüketicileri zora sokuyor. Otomotiv sektöründe yeni çözümler yaratmak istiyoruz. Nakdi olarak ödemeleri bulunan veya aracını yatırım amaçlı olarak satmak isteyen, ancak araçsız kalmak istemeyen birçok kişi var. Onlar için de yeni bir sistem yaratmak istedik. Araçlarını piyasa değerinde satın alıp, sonra kendilerine kiraya veriyoruz. Böylece alıştıkları otomobili kullanmaya devam ediyorlar, nakitlerini de değerlendirmiş oluyorlar. İsterseler 6 ayın veya 1 yılın sonunda da kendi araçlarını geri satın alabiliyorlar.”


Geri Dön