28 / 04 / 2024

Aralık ortasına kadar vaktiniz var! 150 bin TL'lik hibe desteğini sakın kaçırmayın!

Aralık ortasına kadar vaktiniz var! 150 bin TL'lik hibe desteğini sakın kaçırmayın!

Kendi işini kurmak isteyen engellilere ve eski hükümlülere sağlanacak olan hibe desteği için tarih de belli oldu. 150 bin TL'lik hibe desteğini kaçırmayın. İşte söz konusu hibe desteği ile ilgili detaylar...



Kendi işini kurmak isteyen engellilere ve eski hükümlülere verilecek olan hibe desteği ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan söz konusu konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, girişimcilere destek olabilmek ve kendi işini kurmak isteyen vatandaşların finansman ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla çeşitli çalışmalar sürerken, engellilere ve eski hükümlülere hibe desteği sunulacağı açıklanmıştı.

Paylaşılan detaylara göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın söz konusu bu açıklamasından sonra söz konusu desteğin detaylarına dair araştırmalar hızlanırken son başvuru tarihi de belli oldu.

Aralık ortasına kadar vaktiniz var! 150 bin TL lik hibe desteğini sakın kaçırmayın!

DEVLETTEN TAM TAMINA 150 BİN TL HİBE DESTEĞİ

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son dakika paylaşımına göre, kendi işini kurmak isteyen engelli girişimci adaylarına 150 bin Türk Lirası'na kadar, eski hükümlü girişimcilere 110 bin Türk Lirası'na kadar hibe desteği verileceği belirtildi.

Paylaşılan bilgilere göre, sosyal devlet anlayışıyla kendi işini kurmak isteyenlere sağlanacak olan söz konusu destekler için başvurular için son tarih de belli oldu.

Aktaılan bilgilere göre, söz konusu hibe desteği için başvurular 15 Aralık tarihine kadar devam edecek. Ayrıca bu desteğe dair bilgilendirme de bulunan Bakan Işıkhan İŞKUR aracılığı ile engelli ve eski hükümlü vatandaşların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çalıştıklarını belirterek, kendi işini kurmak isteyen engelli girişimci adaylarına 150 bin Türk Lirası'na kadar, eski hükümlü girişimci adaylarına 110 bin Türk Lirası'na kadar hibe desteği verdiklerini söyledi.

Söz konusu hibe desteği için başvuru yapmak isteyenler  detaylı bilgi için wwwiskurgovtr adresinde “Duyurular” kısmından başvuru rehberine erişebilir. Hibe desteği için son başvuru tarihi 15 Aralık 2023 olarak açıklandı.

TOKİ'den İstanbul'a 1.259 konutluk 3 yeni proje geliyor! Tarihler tek tek açıklandı! 

Hesaplara yatırılacak 13 bin 72 TL için bunu yapmanız yeterli! Hemen bakın!

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!


Geri Dön