27 / 04 / 2024

TOKİ'den son dakika 2+1, 3+1 fırsatı! Yastık altında 150 bin TL'si olanlar bu konutları sakın kaçırmayın!

TOKİ'den son dakika 2+1, 3+1 fırsatı! Yastık altında 150 bin TL'si olanlar bu konutları sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut fırsatı... Eğer sizin de yastık altında 150 bin TL'niz varsa bu evleri sakın kaçırmayın...



Türkiye'nin 81 ilinde peş peşe yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iki yeni projesi için daha başvuru dönemini başlattı. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane ve Denizli şehirlerinde yer alan konut projeleri için başvuru tarihleri de tek tek açıklandı.

Yine paylaşılan detaylara göre söz konusu projelerle ilgili olarak detayları da duyuran Toplu Konut İdaresi Başkanlığının projelerinde düşük peşinat bedelleri dikkat çekiyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, herkesi uygun fiyatlarla ev sahibi yapmak için start verdi. Verilen bilgilere göre, meraklak beklenen yeni projelerini peş peşe açıklamaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane ve Denizli projelerinde yer alan konutlar için de başvuruları başlatıyor.

TOKİ den son dakika 2+1, 3+1 fırsatı! Yastık altında 150 bin TL si olanlar bu konutları sakın kaçırmayın!

DENİZLİ'DE 17 KONUT SATIŞA ÇIKTI

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Bozkurt ilçesindeki İnceler Mahallesi'nde bulunan toplam 17 konut satışa çıktı. Başvuruların bugün başladığı  TOKİ  Denizli projesi için son başvuru tarihi 6 Ekim tarihinde sona erecek. Söz konusu projedeki konutların kura çekimleri de 11 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek


GÜMÜŞHANE'DE 104 KONUT SATIŞA ÇIKTI

Paylaşılan bilgilere göre, Gümüşhane Köse ilçesindeki Salyazı Mahallesi'nde başlamış olan proje kapsamında toplamda 104 konut satışa çıkt. Aktarılan bilgilere göre, 25 Eylül 2023 tarihinde başlamış olan başvuruların son tarihi de 11 Ekim 2023 olarak açıklandı. 

Merakla beklenen kuraların 16 Ekim 2023 tarihinde çekileceği proje için ödenecek peşinat bedelleri de belli oldu. 

Verilen detaylara göre söz konusu proje için peşinat bedelleri 150 bin Türk Lirası ile 250 bin Türk Lirası arasında değişiyor. 

Araç sahipleri acil bakın, son gün 30 Kasım! Büyük cezası var!

Gram altının tam tamına 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı!  Altını olanlar acil bakın!

Benzin, motorin ve LPG şok karar! Duyanlar inanmıyor! Resmen kuyruklar oluşturacak!


Geri Dön