02 / 07 / 2024

Benzin, motorin ve LPG şok karar! Duyanlar inanmıyor! Resmen kuyruklar oluşturacak!

Benzin, motorin ve LPG şok karar! Duyanlar inanmıyor! Resmen kuyruklar oluşturacak!

Akaryakıta peş peşe gelen zamların ardından benzin 37 TL’ye dayanırken motorin 40 TL’yi aştı. Araç sahipleri gelecek indirim haberlerinden umudu keserken, çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu. Bu kapsamda, Ziraat Bankası’ndan da yeni bir akaryakıt kampanyası geldi.



Ziraat Bankası, ekim ayına girer girmez kampanyalarına hız verdi. Ekime özel açıkladığı kampanyalarla müşterilerinin yaptıkları harcamalarda bolca hediye dağıtacağını duyuran Ziraat Bankası, bir de akaryakıt kampanyası düzenledi.

Akaryakıta arka arkaya gelen zamlar nedeniyle resmen kontak kapatma noktasına gelen araç sürücülerine güzel haberi veren Ziraat Bankası, akaryakıt alışverişlerinden 125 TL Bankkart Lira hediye edeceğini paylaştı. 1 Ekim’de başlayan kampanyanın 15 Kasım’da sona ereceği belirtilirken, kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler ve katılım koşulları Bankkart’ın resmi internet sitesinden paylaşıldı.

 Benzin, motorin ve LPG şok karar! Duyanlar inanmıyor! Resmen kuyruklar oluşturacak!

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyanın 1 Ekim 2023 - 15 Kasım 2023 tarihlerinde geçerli olacağı ve ayrıca, Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr internet sitesinden katılım sağlanması gerektiği ifade edildi.

  • Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS cihazından çeşitli günlerde ve tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri 4’ncü akaryakıt ya da LPG işlemlerine 125 TL Bankkart Lira verileceği aktarıldı.

  • Kampanyanın müşteri bazında hazırlandığı ve bu nedenle, bir müşterinin en fazla 125 TL Bankkart Lira kazanabileceği paylaşıldı.

  • İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS cihazından gerçekleşmesi gerektiği vurgulandı.

  • Aynı gün bir defada yapılacak 500 TL ve üzeri harcamaların sadece birinin kampanyaya dahil olacağı belirtildi.

 Benzin, motorin ve LPG şok karar! Duyanlar inanmıyor! Resmen kuyruklar oluşturacak!

  • Diğer taraftan, Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak ve ayrıca, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabileceği kaydedildi. Bankkart Ücretsiz kartların kampanyaya dahil olmayacağı öğrenildi.

  • Ek kartlar ile yapılan işlemlerin asıl kart sahibi kişinin harcamalarına ekleneceği bildirildi.

  • Kazanılan Bankkart Liralar 17 Kasım 2023 tarihinde söz konusu hesaplara aktarılacağı duyuruldu.

  • Bankkart Lira kullanılarak gerçekleşen harcamaların, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile gerçekleşen işlemlerin kampanyaya kapsamında yer almayacağı açıklandı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

En düşük emekli maaşında flaş düzenleme! SSK ve Bağ-Kur emekli maaşları ne kadar artacak?

Başvurusunu eksiksiz yapanın hesabına 1.250 TL yatacak! Resmen açıklandı!

A101’den ekim müjdesi! Tat horoz fasulye 46,90 TL’ye, Tusaş domates salçası 36,90 TL’ye, döküm sahan 319 TL’ye düştü!


Geri Dön