30 / 04 / 2024

Gram altının tam tamına 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı!  Altını olanlar acil bakın!

Gram altının tam tamına 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı!  Altını olanlar acil bakın!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının tam tamına 1.800 TL olacağı tarihi açıkladı. Acil bakın...



Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, Haber Global'de piyasalarla ilgili son gelişmeler ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı.

Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 1800 TL olacağı tarihi açıkladı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, BIST 100 endeksi ile ilgili önemli açıklamalar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Borsa İstanbul'un pozitif dengesini devam ettirdiğini söyledi.

DOLAR NEREYE GİDİYOR?

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar kurunun da yükseliş eğiliminde olduğunu belirterek, Euro dolar paritesinin değer kaybettiğini, Euro TL kurunun da değer kaybedecek gibi durduğunu söyledi.

İslam Memiş açıklamasında ons altında da aşırı bir değer kaybı yaşandığını belirterek, dünyada doların değeri artınca diğer para birimleri ve altın ve gümüş gibi emtialarda da değer kaybı yaşandığnı kaydetti.

Açıklamasında ons altında psikolojik desteğin 1875 dolar olduğunu dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, orta ve uzun vadeli yatırımcılar için alım fırsatı olduğunu düşündüğünü söyledi.

Açıklamasında Asya'da bir emlak krizi yaşandığını ve ABD'de  enflasyonun geri geldiğini söyleyen İslam Memiş, Merkez bankalarının faiz kararları ile tedbir aldıklarını kaydederek, ons altında yılı 2000 dolar üzerinde tamamlayabileceğimizi söyledi.

Gram altının tam tamına 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı!  Altını olanlar acil bakın!

GRAM ALTIN BU TARİHTE 1.800 TL OLACAK

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altınla ilgili olarak da bazı açıklamalar yaptı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, gündemden düşmeyen gram altında da düşüşleri çok hissetmediğimizi çünkü içeride dolar kurunun yüksek olduğunu söyleyen İslam Memiş, gram altının 1.700 TL seviyelerinde olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada orta ve uzun vadeli yatırımcıların bu düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendirmesi gerektiğini kaydeden İslam Memiş, 2023 yılının sonunda gram altının 1.800 TL olacağını tahmin ettiğini söyledi.

İTO açıkladı: İstanbul’da yıllık enflasyon resmen tavan yaptı! Görenler gözlerine inanamadı!

Hükümetten flaş emekli maaş zammı açıklaması! Emekliler şimdi bakın! Tek tek açıklandı! 

Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Tapu sahipleri hemen bakın! Tapunun kime ait olduğu öğrenilebilir mi?


Geri Dön