Arsa ve Arazi

Arazi yatırımcıları dikkat! İşte İstanbul Silivri arazi yatırım rehberi! 

Girişimci, Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok resmi sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul Silivri arazi yatırım rehberini paylaştı. İşte arsa ve arazi yatırımcılarını yakından ilgilendiren o paylaşım…

Son dönemlerde konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar, yatırımcıları da toprak yatırımlarına yöneltti. Açıklanan resmi rakamlara göre geçtiğimiz sene, gayrimenkul satışlarının yüzde 90’lık bölümünü arazi ve arsa satışları oluşturdu.

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler merakla hangi bölgelere yatırım yapmaları gerektiğini araştırırken,Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok da resmi sosyal medya hesabı https://x.com/ToksEmlakDeniz üzerinden üzerinden İstanbul Silivri arazi yatırım rehberini paylaştı.





Deniz Tok'un paylaşımı şu şekilde:

İSTANBUL SİLİVRİ ARAZİ YATIRIM REHBERİ !

SİLİVRİ;

Balaban; Tarla yatırımı için uygun bölge. AL-SAT için çok iyi yerdir, kupon yerler hızlıca satılmaktadır.

Ortaköy; Villa imarlı arsalar alınılmalı özellikle büyük arsalar kupon olarak gelmekte, kat karşılığı verilerek dolar bazlı %100 kazanç sağlatmakta.

Sancaktepe; E-5 altı yerlerde villa imarlı arsa bulunursa ciddi karlılık edilmektedir, Ramada otelin gelmesiyle birlikte bölgeye hareketlilik geldi. Plajı ise güzeldir bölgeye sürekli yeni Villa yapılmaya başlandı.

Çanta; Büyük tarlalar alınılmalı, 5 sene önce sakız parasına alınan yerler şimdilerde 2-3 daire almakta..
Gireceğimiz 5 sene içerisinde de kazandırmaya devam edecektir.

Kavaklı; Silivri merkeze çok yakın köy havası olan bir yerdir. Özellikle haftasonu İstanbul'dan kaçmak isteyenler için iyi bir lokasyon ve gittikçe değerlenecek.

Semizkumlar; Denizi fena değildir fakat Villa imarlı arsalarda emsal çok düşüktür o yüzden en düşük 500m2 üzeri arsa alınılmalı. Bölgede boş arsa pek kalmamıştır o yüzden kupon gelir gelmez hemen alınılmalıdır AL-SAT çok hızlı gerçekleşmektedir.

Silivri merkezi gerçekten çok güzel iyi bir yaşam alanı sunmaktadır.. İstanbul'dan kaçmak isteyen insanlar için birebir yaşam alanı sunmakta.

 

Konut fiyatlarında enflasyon üstünde artış 4 ay sonra başlayacak, evlerinizi şimdiden alın!

Milli Emlak, 3 ildeki 9 adet arsa ve araziyi satıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

İş GYO, Marmara Park AVM'yi ve Maslak Ofis Binasını satıyor!