29 / 04 / 2024

Arbaş İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Arbaş İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Lara Al Helou tarafından kuruldu.



Arbaş İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Lara Al Helou tarafından kuruldu.

Arbaş İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İKAMET AMAÇLI BİNALARIN İNŞAATI (MÜSTAKİL KONUTLAR, BİRDEN ÇOK AİLENİN OTURDUĞU BİNALAR, GÖKDELENLER VB.NİN İNŞAATI) (AHŞAP BİNALARIN İNŞAATI HARİÇ) 2-Her türlü inşaat malzemesi ve yapılarda kullanılan hırdavat malzemesi ve yardımcı malzemelerin alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Her türlü mobilya ve malzemelerinin aksesuarlarının ve bunlar için kullanılan makinelerinin alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 4- Her türlü hırdavat demir aliminyum ,paslanmaz, bakır plastik kauçuk profil malzemelerinin ve küçük el aletlerinin su pompası ve jeneratörlerin alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak 5- Her türlü gıda maddelerinin alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak 6-Her türlü tekstil ürünleri halı kilim alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak 7-Her türlü motorlu taşıtlarının alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 8-Her türlü tıbbi malzemeler alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak 9- Her türlü kozmetik ürünlerinin alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak 10- Her tülü elektrik ve elektronik malzemelerinin alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak


Geri Dön