28 / 04 / 2024

Arçelik 10120 M Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! İşte Arçelik 9 Mart 2023 fiyat listesi 

Arçelik 10120 M Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! İşte Arçelik 9 Mart 2023 fiyat listesi 

Arçelik 10120 M 10 kg Çamaşır Makinesi Oliz uygulamasına özel indirimle meraklılarını bekliyor. Peki 10 Kg kapasiteye sahip Arçelik çamaşır makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 



Arçelik 10120 M Çamaşır Makinesi nde Oliz e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! İşte Arçelik 9 Mart 2023 fiyat listesi 
Arçelik Çamaşır Makinesi, buhar destekli yıkama teknolojisi,çamaşır ekleme özelliği ve 15 farklı yıkama programları sayesinde ilgileri üzerine çekiyor. Arçelik çamaşır makinesi ayrıca ergonomik tasarımı sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor. 

Çamaşır Ekleme

Arçelik 10120 M 10 kg Çamaşır Makinesi özelliklerdinden biri olan çamaşır ekleme özelliği, program başlatıldıktan sonra unutulan çamaşırların ilave edilebilmesini sağlar. Bu özellik sayesinde kapak komple açılır ve büyük çamaşırların da eklenebilmesine olanak sağlar.

Buhar Destekli Yıkama Teknolojisi

Seçili programların içerisinde belirli süre ve adımlarda çalışan buhar desteği ile kırışık azaltma ve yumuşaklık verme özelliği bulunur. Bu sayede ütüleme işlevi kolay ve pratik bir şekilde gerçekleşir. 

Aquafusion

Aquafusion teknolojisinde kullanılan tekli su jeti sistemi sayesinde, deterjanlı suy çamaşırların üzerine püskürtülür. Deterjan sistemi ile de su alımı sırasında deterjan kaybı engellenerek deterjanın maksimum verimlilikle kullanılmasına olanak sunar . Aquafusion yeterli miktarda deterjanla etkin bir temizlik sağlar.

Suda Bastırma

Arçelik 10120 M 10 kg Çamaşır Makinesi'nin Suda bastırma fonksiyonu sayesinde çamaşırlarınızı önceden suda bekletme işlemini makinenizde kolayca yapabilir ve ardından programın otomatik olarak çalışıp yıkanmasını sağlayabilirsiniz. Bu özellik leke çıkarmayı kolaylaştırır ve üst düzey performans sunar.

15 Farklı Program

Arçelik çamaşır makinesi 15 farklı yıkama programına sahiptir. Programlar; Pamuklular, Eko 40-60, Sentetik, Hızlı 14', Karma, Yünlü / Elde Yıkama, Hassas, Sıkma Pompa, Durulama, Koyu Renkliler / Kot, Perde, Leke Programı, Hijyen+, Yorgan, Gömlek olarak kullanılır. Bu sayede çamaşırlarınızın kumaş yapısına ve kir seviyesine uygun programlar seçilir ve etkili bir temizlik elde edilir. 

Peki Arçelik çamaşır makinesinin tekn,k özellikleri neler?


Geri Dön