28 / 04 / 2024

Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik, derin dondurucu almak isteyenlere sürpriz bir indirim haber verdi. 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim sağlayacağını açıklayan Arçelik, bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini paylaştı.



Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen ve sektörün en güçlü üreticilerinden biri olan Arçelik, 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucu alanlara indirim imkânı sağlayacağını açıkladı. Oliz’e özel 1.250 TL indirim yapacağını duyuran Arçelik, müşterilerini Arçelik mağazalarına çağırdı.

PROSMART INVERTER KOMPRESÖR

Sıcaklık dalgalanmalarını minimum seviyeye indirerek daha az enerji ile daha aktif bir soğutma sağlayan 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucu, standart buzdolaplarına göre dört kata kadar daha sessiz çalışan Prosmart Inverter Kompresör ile evinizin huzurunu korur.

 Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

MULTİMODE

2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda dondurucu iki bölüme ayrılıyor. Alt bölüm dondurucu olarak sabit kalırken, üst bölüm ise tercihe bağlı olarak üç modda kullanılabiliyor.

KOLAY KAPI AÇMA MEKANİZMASI

Kolay açılır tutamakla beraber derin dondurucunun kapısı açılırken fazladan efor kullanılmasına gerek kalmaz. İç ve dış ortam sıcaklık farklılıkları nedeniyle (özellikle dondurucu bölmesinde bu daha fazla meydana gelir) basınç farkları da oluşur. Arçelik dondurucunun içinde oluşan vakum (negatif basınç) yüzünden kapının açılması güçleşir.

AÇILMA YÖNÜ DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAPI

Kapı alt ve üst bölümlerinde yer alan menteşe yerleri değiştirilerek, kapıların kapanma yönleri sağa ya da sola kapanacak biçimde ayarlanabilir. Ayrıca, dondurucunun kullanım alanına göre kapıların kullanım yönü konusunda esneklik sağlanır.

 Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

ARÇELİK 2081 MULTİMODE EL ÇEKMECELİ DERİN DONDURUCUNUN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Dondurucu Bölme Teknolojisi: Multimode

  • Bölme Sayısı: 8

  • Soğutma Sistemi: No Frost

  • Hızlı Soğutma: Var

ARÇELİK 2081 MULTİMODE EL ÇEKMECELİ DERİN DONDURUCUNUN FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Ağustos 2023 tarihinde saat 00.30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.02 Türk Lirası, Euro 29.69 Türk Lirası, altının gramı ise 1666 Türk Lirası değerindedir.

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini en uygun fiyatla satışa çıkardı

Resmen bir teknoloji harikası! Siemens WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesi piyasaya çıktı!


Geri Dön