27 / 04 / 2024

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın ne kadar, en ucuz fiyatla nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın ne kadar, en ucuz fiyatla nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Börek yapma ve buz çözme fonksiyonlarına sahip Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın, katalitik özelliği ile kolay temizlenir. Biri çift alevli wok olmak üzere dört gözü gazlıdır. Peki, Arçelik F 8541 EBB ocaklı fırında 3 boyutlu pişirme teknolojisi var mı? 



Kapasitesi 72 litre olan Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın, 8 fonksiyonludur ve A enerji sınıfında yer alır. Elektroturbo pişirme sistemi sayesinde çok yönlü bir kullanım sunar.

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın ne kadar, en ucuz fiyatla nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alt ve üst ısıtıcıdan gelen sıcak havayı fanı ile fırın içerisinde dağıtır. Ayrıca ızgara yapma özelliği de bulunur. Böylece çok farklı çeşitte yemek pişirme imkanı sağlar. 

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırının Öne Çıkan Özellikleri:

3D Pişirme Teknolojisi 
Yeni nesil 3D pişirme teknolojisi ile alt, üst ve turbo ısıtıcılar aynı anda çalışarak ısıyı eşit yoğunlukla yayar. 3 boyutlu pişirme özelliği ile yemekler kurumadan ve yanmadan, ideal bir şekilde pişer.

Katalitik Duvar
Arçelik F 8541 EBB ocaklı fırının arka duvarında yer alan özel katalitik malzeme, pişirme esnasında sıçrayan yağları düzenli şekilde emerek kir ve kokuya sebep olan artıkların temizlenmesini kolaylaştırır.

Buharlı Temizleme
Yapılması gereken pişirme işlemi bittikten sonra fırının tabanına 1 bardak su dökerek sıcaklığı 100 dereceye ayarlayıp 20 dakika beklemek. Buharın gücü ile oluşan yumuşaklık sayesinde yanmış noktalar ve kirler kimyasal kullanmadan kolayca temizlenir.

Buz Çözme Fonksiyonu
Dondurucudan çıkarılan gıdaların buzunu çözmek için fan aktifleştirilir. Böylece yiyecekler kolayca pişmeye hazır hale gelir.  

Yoğurt Yapma Fonksiyonu
Bu fonksiyon sayesinde sütü kaynatmaya gerek kalmaz. Uygun sıcaklıkta fırında mayalanma sağlanır.  

Börek Pişirme Fonksiyonu
Peynirli, kıymalı, patatesli hiç farketmez, her seferinde böreklerini üstü çıtır çıtır, altı tam kıvamında pişer.
 

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırında buhar destekli pişirme özelliği var mı? Arçelik fırın fiyatı ne kadar?

 


Geri Dön