18 / 07 / 2024

Arçelik ve Selamlique'tan kapsüllü Türk kahvesi makinesi!

Arçelik ve Selamlique'tan kapsüllü Türk kahvesi makinesi!

Arçelik açıklamasına göre, şirket, geleneksel lezzet ve farklı aromalarda Türk kahveleri üreten Selamlique ile yeni bir işbirliğine imza attı.




Arçelik, kahve severlere 12 patentli "kapsüllü Türk kahvesi makinesi"ni sunuyor.


Arçelik açıklamasına göre, şirket, geleneksel lezzet ve farklı aromalarda Türk kahveleri üreten Selamlique ile yeni bir işbirliğine imza attı.


Selamlique markasının Türk kahvesi alanındaki deneyimi ile Arçelik'in Ar-Ge ve teknoloji gücü Arçelik/Selamlique kapsüllü Türk kahvesi makinesinde buluşarak kahve keyfine yeni bir boyut getiriyor.


Arçelik’in bugüne kadar tüm kahve makinelerinde tüketicisine sunduğu Türk kahvesi lezzeti Arçelik/Selamlique kapsüllü Türk kahvesi makinesinde yine aynı standartta devam ediyor. Kapsül teknolojisi sayesinde kahve pişirme esnasında kullanılan tek kullanımlık Selamlique kapsüller, Türk kahvesinin  tadının her zaman taze kalmasını sağlıyor.


Selamlique'ın Arabica kahve çekirdeklerini işleyerek geleneksel, kakuleli, çikolatalı, tarçınlı, okkalı, kafeinsiz, Ege damla sakızlı gibi farklı aroma seçenekleriyle sunduğu Selamlique kapsüllerinden herhangi birinin makineye yerleştirilmesi, köpüğü tam kıvamında, tadı ve aroması iyi korunmuş bir Türk kahvesinin en pratik yoldan içilmesini garanti ediyor.


Makine, telve ve köpüğü iyi ayarlamakla kalmıyor ayrıca kahvenin her zaman istenilen kıvamda ve tazelikte içilmesini sağlıyor. Selamlique kapsüllerde sadece aroma seçeneği değil, şeker seçenekleri de bulunuyor. Şekersiz, az şekerli ve orta şekerli seçenekleri ile kahve severler, Türk kahvesini şekeri istenilen kıvamda ayarlanmış bir şekilde içebilecek.


Arçelik/Selamlique Türk kahvesi makinesi yeni geliştirilen Cooksense 3 teknolojisi sayesinde bol köpüklü, taşmayan bir Türk kahvesi sunuyor ve geliştirilmiş geniş su tankı ile her kullanımda su koymayı da gerektirmiyor.


Üstelik cihaz ekstra hijyenik temizleme özelliği sayesinde tek tuşla ve sıcak su ile anında temizlenebiliyor. Arçelik/Selamlique Türk kahvesi makinesi 12 patente sahip bulunuyor. Cihaz, çok yakında Arçelik bayilerinde ve Selamlique mağazalarında tüketicilerle buluşacak. 


Selamlique'ın özel kapsülleri ise, Selamlique ve Arçelik mağazalarından, Türkiye'nin önemli satış noktalarından ve internetten sipariş edilerek temin edilebilecek.


AA


Geri Dön